• FanderRanga 9

Poziom 14

Teraz poszaleliście 😁 nie szukacie nikogo do zespołu? Może być nawet staż 😅

ciekawy projekt 🙂 może pokuszę się zrobić

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1069

Andrzej_eM Ja w wolnej chwili też bym chętnie zrobił taki ale teraz zapierdziel straszny. Może zimą 😉

Plik uszkodzony

• GPPHRanga 26

Poziom 200

SzymonBurakowski prosimy o przesłanie nam więcej informacji w tej sprawie na adres mailowy: marketing@gpph.pl

• Stal-FunRanga 35

Poziom 1069

SzymonBurakowski Kolego jesli chcesz otworzyć ten pli musisz najpierw zainstalować sobie program rar do rozpakowywania takich plików. Potem zaznaczyć pobrany plik i wypakować. Ja tak zrobilem bo też mi takie powiadomienie wyskakiwalo. U mnie działa. Pozdrawiam 🙂

Kolejny fajny projekt. Będę robił jak mi zostanie trochę materiału

• sthonkaRanga 22

Poziom 126

Hm będę szczery nie porwały mnie kostiumy pań ja bym Nasze panie widział w obcisłych skórzanych kombinezonach i koniecznie czarnych 😬 mam nadzieje ze nie zostanę ukarany😋

sthonka dziewczyny dobrze wyglądają się we wszystkich stylizacjach a z Pana spawacza niezły akrobata

• TTymekRanga 14

Poziom 46

Fajny projekcie . Na pewno się przyda.

Stal-Fun Faktycznie wyskakuje mi że plik nie kompletny ale zainstalowałem to co wspomniałeś i o dziwo działa. Wielkie dzięki za podpowiedź 👍👌

Budda79 Nie ma za co. Poprostu napisalem to jak ja sobie z tym poradzilem

GPPH dziewczyny super a Pan spawacz to dla mnie Stig z Top Gear i koniec.

3 miesiące później
                                Napisz odpowiedź...