Boguslaw no też zajebista ale. To już wyższa liga 😁
Miodek A tu kpl. Zabawek którymi w zimie operowałem
Stal-Fun 27mm do śruta jest
Boguslaw te wozidlo małe jest fajne 😁
Jak tak poskładam to trzymają
Boguslaw Jaką masz grubość blatu stolu i narzedzi i jaką blache podlozyles
Stal-Fun stół 12albo 13mm narzędzia podobnie i podłożyłem drugie takie samo czyli 24mm narzędzia i stół 12 choć powinien mieć 13mm
Boguslaw To jak kupowałes to nie bylo podane pod jaką grubość stolu i narzędzi? 12 a, 15 to jest roznica i piny nie będą pasować do obu
Miodek nie takie małe zabiera na siebie 5ton
Stal-Fun we wtorek będę dzwonił do typa
Boguslaw Dzwon i niech Ci wymieni a te oddaj gdzieś sobie sprzeda
Stal-Fun będzie następny konkurs to i na forum się ruszy. A niektórzy po prostu nie lubią dzielić się wiedzą tak jak pytałem o drzwi czy ścianki loftowe. Inni zaś zaglądają a nic nie piszą...
suszi8512 No wlasnie niektórzy jak cos wiedzą to trzymają dla siebie jakby ktos komus robote miał podebrac. Panowie jesteśmy z roznych regionów i roboty starczy dla każdego.. Ja staram się pomoc jesli mogę może nie w kazdej dziedzinie ale staram się pomóc
Stal-Fun o ile będą mieć inne bo cena powala na kolana
Pierwsze ciecie nową maszyną
Wygląda całkiem ładnie
Boguslaw Sprawdź na profilu 100/100 jak ciecie wygląda
Stal-Fun dobrze szefie dziś sprawdzę, dałem ciała wczoraj bo chłodziwo do Piły rozcienczalem w ciepłej wodzie i ser się zrobił ha ha
Boguslaw No ścieło się chlodziwo
Chciałbym, żeby mój cormak tak ciął 🙄 a jak na razie, to chyba drugi raz pojedzie na wymianę uszczelniaccza 🙃
Fander mnie doradził Stal Fun żeby kupić Stilera i jak na razie to jest super a też miałem kupować cormaka