Boguslaw daj spokój człowiek coś musi robić. Jak pracowałeś całe życie to że tak powiem na starość też nie usiedzosz na. Miejscu. Podejrzewam że żena będzie tak samo. Więc niczym się nie przejmuj i trzeba robić co się lubi. 💪💪💪
Boguslaw a propos zajebista mini kopateczka. 💪 Ile taka maszynka kosztuje? Jeśli można zapytac😁
Miodek ja dałem 26 tys netto dwa lata temu
Miodek ma kupę osprzętu jeszcze grabie do darniny Świder do ogrodzeń szczypce do drewna łyżka skarpowa i ząb do wyrywania betonu asfaltu
Boguslaw kurde zajebista zabawka 💪 i cena też bym powiedział taka przystępna. 😁
Boguslaw Ja 39
Miodek ja zrobiłem klientowi jedna duża budowę cała Elektryka nie powiem zarobił kasy potem powiedzial zrób przyłącz jeszcze to zorientował się i kosztuje wypożyczenie i stwierdziłem że lepiej kupić i tak też zrobilem
Boguslaw no powiem ci spoko a i zawsze można gdzieś jakąś fuche zrobić. Może kiedys i ja się dorobię takiej maszyny💪
Miodek nie jest to łatwy kawałek chleba uwierz mi na slowo
Boguslaw wierzę ale jak to się. Mówi do odważnych świat należy 😁
Miodek Taka w pracy się bawię
Boguslaw no też zajebista ale. To już wyższa liga 😁
Takie kupiłem okazyjnie ale nie trzymają doradźcie o co chodzi wydaje mi się że stół za cienki a one są do grubszego blatu
Boguslaw Tu mi wygląda ze to conajmniej do grubości stołu 15 mm
Stal-Fun 27mm do śruta jest
Miodek A tu kpl. Zabawek którymi w zimie operowałem
Boguslaw te wozidlo małe jest fajne 😁
Jak tak poskładam to trzymają
Boguslaw Jaką masz grubość blatu stolu i narzedzi i jaką blache podlozyles
Stal-Fun stół 12albo 13mm narzędzia podobnie i podłożyłem drugie takie samo czyli 24mm narzędzia i stół 12 choć powinien mieć 13mm
Boguslaw To jak kupowałes to nie bylo podane pod jaką grubość stolu i narzędzi? 12 a, 15 to jest roznica i piny nie będą pasować do obu
Miodek nie takie małe zabiera na siebie 5ton