Dzochar91 wygraj konkurs na targach i będziesz miał
To co mi udało się uchwycić telefonem
Co żona ba to że potrzebujesz waterjet za 100 tysięcy 🤔 EURO 😂
ZU-Met ja Ci trzeba to kupuj tylko gdzie go podłączysz zapytała jak jej powiedziałem że zabezp 63A, bo ona na prądzie się zna w końcu żona Elektryka. 😀
Boguslaw no wiem do tego to trzeba oddzielny slup stawiać i mieć robotę bo bez sensu kupować jak ma stać
ZU-Met swoje trafo na ogrodzie trzeba mieć a to wydatek ok 300tys PLN na szczęście
Boguslaw rower z dobrym dynamem i jazda 24h przy okazji na siłownie nie trzeba chodzić fotowoltaika nie potrzebna hahah😁
Boguslaw Ale możesz jeszcze za te 300 tys kupić że 100 tys chomików z kółkami i one maga zasilać waterjeta i przy okazji cała wieś 😎😎😎😎
sthonka ta a potem tak jak w Indiach tragedia się stała i 6000 ludzi bez prądu bo głównego dostawce skurcz złapał w nogę 😂😂😂
A u mnie taka pracująca dziś sobota montaz żyrandoli i ledow w sufitach u dzieci na dzielnicy. W końcu elektryk.
Boguslaw ja myślał że to w zamku
Boguslaw to jaki Windsor czy inny pałac?
Dzochar91 w zamku za miesiąc 😀
suszi8512 dom mojej córki i zięcia
Boguslaw Wow 👀
Dzochar91 takie się im podoba, a na temat gustów ponoć się nie dyskutuje
Boguslaw no pewnie ze o gustach się nie dyskutuje
To jest dopiero Luwr lub jakiś inny zamek waga ok 20kg koszt ok 6tys 18szt żarówek led czas zawieszania kryształów 4godz. 😀
Boguslaw do takiego wazonu pasuje opowiadanie jak mąż wieszał żyrandol w samych bokserkach a zona trzymała mu drabinę. 😃
Boguslaw No ładne maleństwo, mają ludzie pieniądze. To elektryka między czasie kopanie czy jak wygląda Twoja codzienność