Boguslaw Weź dwie 😁😁😁
Boguslaw tak jest we wtorek 😉
Wy odpoczywacie a ja chcę skończyć ten projekt albo on mnie skończy, docieplenie styropian 5cm sklejka, cybant żeby ją dokręcić do ramy, jeszcze boazeria z zewnątrz i zawiasy górnej klapy, dramat już mi się nie chce. A na ostatniej foci nowe zabawki na oryginalnym wieszaczku.
Boguslaw specjalnie do zdjęć posprzątałeś stół 😁😉? A te stopery na wózku narzędziowym się nie mieszczą? 😁
suszi8512 tak specjalnie zdjęcia muszą być ładne
Boguslaw No zazdroszczę takiego stołu ☺️
Dzochar91 wygraj konkurs na targach i będziesz miał
Wiecie coś wam napiszę próbowałem trenować zadanie konkursowe jak na razie po trzech próbach wynik ok 5min jak się potrenuje myślę że optymalnie do 3min można zejść.
To co mi udało się uchwycić telefonem
Co żona ba to że potrzebujesz waterjet za 100 tysięcy 🤔 EURO 😂
ZU-Met ja Ci trzeba to kupuj tylko gdzie go podłączysz zapytała jak jej powiedziałem że zabezp 63A, bo ona na prądzie się zna w końcu żona Elektryka. 😀
Boguslaw no wiem do tego to trzeba oddzielny slup stawiać i mieć robotę bo bez sensu kupować jak ma stać
ZU-Met swoje trafo na ogrodzie trzeba mieć a to wydatek ok 300tys PLN na szczęście
Boguslaw rower z dobrym dynamem i jazda 24h przy okazji na siłownie nie trzeba chodzić fotowoltaika nie potrzebna hahah😁
Boguslaw Ale możesz jeszcze za te 300 tys kupić że 100 tys chomików z kółkami i one maga zasilać waterjeta i przy okazji cała wieś 😎😎😎😎
sthonka ta a potem tak jak w Indiach tragedia się stała i 6000 ludzi bez prądu bo głównego dostawce skurcz złapał w nogę 😂😂😂
A u mnie taka pracująca dziś sobota montaz żyrandoli i ledow w sufitach u dzieci na dzielnicy. W końcu elektryk.
Boguslaw ja myślał że to w zamku
Boguslaw to jaki Windsor czy inny pałac?
Dzochar91 w zamku za miesiąc 😀
suszi8512 dom mojej córki i zięcia