ZU-Met radio internetowe 😉
liteq jakos bardziej wole tradycyjne 😁 a lampy i tak musze kupić
ZU-Met radio kierowców 😉 działa przy ledach
Dzochar91 ja to głównie eska
ZU-Met dobre radio które ma filtry albo dobre świetlówki ledowe które nie sieją np Led pół z 5cio letnią gwarancja zamieszczałem ich gdzieś na forum
Boguslaw . Właśnie cos z led bym chciał a tych lamp jest tyle ze masakra, rozbieżność cenowa też niezła.
ZU-Met lampy pod św led są puste w środku, zależy co kupisz ja wybebeszam stare dobre lampy hermetyczne i pakuję do nich tuby Led
Boguslaw Też tak u siebie musialem zrobić bo stare świetlówki się popaliły i trzeba było przerobić na led. A po co nowe oprawy kupować jak stare dobre 👍😉
ZU-Met a ja się zastanawiałem dlaczego radia nie mogę wyregulować, cały czas coś szumi 😅 nie wpadłem, że to od ledow
Polo spróbuj przy zgaszonym świetle bedzie jak w filharmonii grać 😂
Polo wystarczyło zapytać na forum 😀
ZU-Met u zięcia na lokalu kupilem 18 szt paneli 60*60 ledowych i tylko jedna robiła zakłócenia 17 pracowało normalnie a wszystkie były od jednego producenta
Boguslaw czyli loteria🙂 kupie jak mówisz oprawy hermetyczne i na próbę dwie sztuki led jak będzie ok to sie dokupi resztę 😁
ZU-Met o tak
ZU-Met jeszcze dość ważne jest jak puszczasz zasilanie do opraw bo jak przewód idzie chociaż kawałek wzdłuż świetlówki, to potrafi bardziej siać, podobno dużo dają dławiki ferrytowe na przewodzie
liteq kurde nie wiem jak będą przewody ale chyba ciężko nie dac wzdłuż świetlówki bo konstrukcyjnie tak jest zbudowana oprawa.
Te lampy są bardzo dobre mam taką jedną służy jako przenośna
Boguslaw A są w sprzedaży?
Stal-Fun myślę że tak
Była lampa z abazurem a teraz jest monitoring wjazdu kto był ten rozpozna 🤣