ZU-Met no ona też 😉
No to zciagamy maszynkę 😀😀😀🌊
Boguslaw maszyna z napędem ręcznym czy mechanicznym ?😁
Na razie będzie stać tutaj 😢
Boguslaw krawiedziarka stoi a jak tam Niva?
liteq a ona wciąż czeka 😀
Boguslaw czyli też stoi 🙁
Miodek ręcznym
Decyzja jest na temat koloru zaginarki, tzw niebieski turkusowy młotkówy farba w gratisach stąd ta decyzja 😀
@Boguslaw jakie lampy do garażu mozesz polecić, cos co nie bedzie siało zakłóceń do radia?
ZU-Met radio internetowe 😉
ZU-Met radio kierowców 😉 działa przy ledach
ZU-Met lampy pod św led są puste w środku, zależy co kupisz ja wybebeszam stare dobre lampy hermetyczne i pakuję do nich tuby Led
ZU-Met a ja się zastanawiałem dlaczego radia nie mogę wyregulować, cały czas coś szumi 😅 nie wpadłem, że to od ledow
liteq jakos bardziej wole tradycyjne 😁 a lampy i tak musze kupić
Dzochar91 ja to głównie eska
ZU-Met dobre radio które ma filtry albo dobre świetlówki ledowe które nie sieją np Led pół z 5cio letnią gwarancja zamieszczałem ich gdzieś na forum
Boguslaw . Właśnie cos z led bym chciał a tych lamp jest tyle ze masakra, rozbieżność cenowa też niezła.
Boguslaw Też tak u siebie musialem zrobić bo stare świetlówki się popaliły i trzeba było przerobić na led. A po co nowe oprawy kupować jak stare dobre 👍😉
Polo spróbuj przy zgaszonym świetle bedzie jak w filharmonii grać 😂
Polo wystarczyło zapytać na forum 😀
ZU-Met u zięcia na lokalu kupilem 18 szt paneli 60*60 ledowych i tylko jedna robiła zakłócenia 17 pracowało normalnie a wszystkie były od jednego producenta