ZU-Met czy kupuje nie wiem, swoje robiłem, używam i polecam tym bardziej że profil dowolny można tu użyć a odpad taki napewno się wala gdzieś po warsztacie.
liteq no jak ktoś nie ma moge takie kawałki po 1zl sprzedawać🤣
Nowa zabawka do warsztatu, można dzymnac w razie czego🤣🤣🤣, jasiek nie był w zestawie 🤣
Boguslaw wiek odpowiedni na drzemkę w warsztacie 😂
Boguslaw no jakby nie patrzeć gadżet czasem może okazać się niezbędny 😁😁😁👍
Boguslaw myślałem że Nive zobaczę na spotkaniu integracyjnym a ty kupujesz leżankę do spania 😂😂😂
suszi8512 i o to chodzi melanż się należy a na podłodze spał nie będę 🤣🤣
Hipcio nie no fajna sprawa jak ktoś ma fajny garaż że i samochody może robić. W Ameryce przeważnie tego używają u nas były modne kanały
suszi8512 no bajer ale jak pod niwe i taka rozbebeszona to może obrotnik ?
suszi8512 kanał u mnie też jest bo był w modzie w latach 90tych jak budowałem dom i garaż
ZU-Met ja cały czas mam w planach zbudowanie obrotnicy, ale brak miejsca i aktualnie potrzeby na to. Mam fajne plany hamerykańskie i trzeba to przerobić na nasze normalne wymiary. Może pobawię się w jakimś cadzie to wrzucę na forum.
Boguslaw wiem że był w modzie chociaż mój brat też zrobił teraz aktualnie. Inny kolega robił specjalnie trzy kanały bo powiedział że mu wygodniej i ma dwa na osobowki i jeden na busy
suszi8512 najlepiej to mieć i kanał i podnośnik. Bo część robót wygodniej w kanale a część na podnośniku.
suszi8512 bo to jest prawda, zależy co się robi.
@Boguslaw Impreza Ci się szykuje.
Dzochar91 nawet nie wiedziałem bo fb nie mam 😀
Boguslaw nie masz FB to nie istniejesz nie wiedziałeś?? Hehe 😁😁😁😁😁
Hipcio Ostatnio FB schodzi na psy. Na kazdy post na głownej przypada po 2-3 reklamy, ciezko to sie przeglada. Ja wchodze juz tylko na grupki tematyczne 😛
MC-TECH no ciężko i on za to chce teraz jeszcze opłaty narazie dwa kraje 16 dolarów za miesiąc tylko za co za te reklamy właśnie
suszi8512 za co te opłaty ?
ZU-Met @MC-TECH panowie zwijamy się z tad bo zaśmiecamy
Ale śmietnik żeście tu zrobili 😀