ZU-Met na alledrogo znalazłeś kpl 4szt 149 zeta
Boguslaw pierwsze z brzegu z google zdjęcie🙂
Boguslaw mi za darmo bo odpad, ale jak policzysz to takie proste jak moje to 2zl za sztukę jak ci wyjdzie to dużo będzie
liteq no na allegro za 85 chyba 8szt takich samoróbek ale czy ktoś to kupuje ?
ZU-Met czy kupuje nie wiem, swoje robiłem, używam i polecam tym bardziej że profil dowolny można tu użyć a odpad taki napewno się wala gdzieś po warsztacie.
liteq no jak ktoś nie ma moge takie kawałki po 1zl sprzedawać🤣
Nowa zabawka do warsztatu, można dzymnac w razie czego🤣🤣🤣, jasiek nie był w zestawie 🤣
Boguslaw wiek odpowiedni na drzemkę w warsztacie 😂
Boguslaw no jakby nie patrzeć gadżet czasem może okazać się niezbędny 😁😁😁👍
Boguslaw myślałem że Nive zobaczę na spotkaniu integracyjnym a ty kupujesz leżankę do spania 😂😂😂
suszi8512 i o to chodzi melanż się należy a na podłodze spał nie będę 🤣🤣
Hipcio nie no fajna sprawa jak ktoś ma fajny garaż że i samochody może robić. W Ameryce przeważnie tego używają u nas były modne kanały
suszi8512 no bajer ale jak pod niwe i taka rozbebeszona to może obrotnik ?
suszi8512 kanał u mnie też jest bo był w modzie w latach 90tych jak budowałem dom i garaż
ZU-Met ja cały czas mam w planach zbudowanie obrotnicy, ale brak miejsca i aktualnie potrzeby na to. Mam fajne plany hamerykańskie i trzeba to przerobić na nasze normalne wymiary. Może pobawię się w jakimś cadzie to wrzucę na forum.
Boguslaw wiem że był w modzie chociaż mój brat też zrobił teraz aktualnie. Inny kolega robił specjalnie trzy kanały bo powiedział że mu wygodniej i ma dwa na osobowki i jeden na busy
suszi8512 najlepiej to mieć i kanał i podnośnik. Bo część robót wygodniej w kanale a część na podnośniku.
suszi8512 bo to jest prawda, zależy co się robi.
@Boguslaw Impreza Ci się szykuje.
Dzochar91 nawet nie wiedziałem bo fb nie mam 😀
Boguslaw nie masz FB to nie istniejesz nie wiedziałeś?? Hehe 😁😁😁😁😁
Hipcio Ostatnio FB schodzi na psy. Na kazdy post na głownej przypada po 2-3 reklamy, ciezko to sie przeglada. Ja wchodze juz tylko na grupki tematyczne 😛