KGgarage musisz przymierzyć która ci będzie odpowiadać mi np panoramaxxy nie odpowiadają bo widzę nosek bo widzenie masz jak w goglach narciarskich ja używam vega view 2.5 jestem zadowolony . Do większych prądów są fajne dodatkowe filtry dedykowane jak będziesz zainteresowany tematem powiem co i jak
KGgarage jak wejdziesz w świat optrel już nie wyjdziesz 😜
Przykładowe zastosowanie listw powyżej foto
Tymczasem na targi nie jeździ się by pospacerować tylko coś upatrzyć dotknąć przymierzyć pało tym razem na Oraz jeśli wypali aparat filtrujący optrel swiss air 😉🤤
Tymczasem flota Sthonka powiększyła się o małego bzyka oczywiście w kolorze białym 😉
Kolejne produkty by Sthonka podświetlenie case i panel żółty do procesora
sthonka piękna grająca szafa 👍💪
sthonka Jak tam zadowolony z qbricka? Ja mam 3 skrzynki z serii One a teraz się czaję na One 2.0
Connor bardzo na budowie daje radę dźwiga ciężary dużo większe niż producent przewiduje 😬
Nowy stolik na sthonkowym warsztacie tym razem malec potrzebny na montaże w terenie 800x1200 d28
sthonka Antoni?
Kratownice już ukończone materiał Alu i już pracowały w miniony piątek i tak się prezentują
Dziś relax i chwila na złapanie sił na kolejny tydz zapach spalonych opon ,ryk silników szybkie samochody i piękne kobiety
Po dłuższej przerwie
Poprawiam Japonię 😉
sthonka ty to masz łeb do takich przeróbek, gratki👏
sthonka odblokowałeś się czy co nie było Cię tu lata świetlne 🤣🤣
sthonka ale nogi przemaluj na niebieski bo tu czerwony dziwnie się kojarzy heheh 😁 Taki żarcik tylko 😁
Boguslaw No niestety żeby posiedzieć na forum trzeba mieć sporo wolnego czasu ja takowego nie posiadam może teraz trochę bo mam czas urlopowy . Działam na trzech projektach czasami brak czasu na sen a ci mówić o pisaniu i czytaniu postów 😉
Hipcio nie są czerwone tylko pomarańczowe używam i tego z niebieskimi nogami i tego z pomarańczowymi wszystko ma zastosowanie i nie gryzą się