Sthonkowy zestaw montażowy na fabryki 👨🏭
sthonka Jak tam zadowolony z qbricka? Ja mam 3 skrzynki z serii One a teraz się czaję na One 2.0
Ciekawostka by podnieść jeszcze komfort noszenia i spawania optrela można zastosować coś takiego
sthonka masażer do głowy 😉
sthonka ja się przymierzam żeby kupić optrel-a wszyscy chwalą a ja nawet nie miałem okazji przetestować. Jak byś polecił jakiś modej był bym wdzięczny.
KGgarage musisz przymierzyć która ci będzie odpowiadać mi np panoramaxxy nie odpowiadają bo widzę nosek bo widzenie masz jak w goglach narciarskich ja używam vega view 2.5 jestem zadowolony . Do większych prądów są fajne dodatkowe filtry dedykowane jak będziesz zainteresowany tematem powiem co i jak
KGgarage jak wejdziesz w świat optrel już nie wyjdziesz 😜
Przykładowe zastosowanie listw powyżej foto
Tymczasem na targi nie jeździ się by pospacerować tylko coś upatrzyć dotknąć przymierzyć pało tym razem na Oraz jeśli wypali aparat filtrujący optrel swiss air 😉🤤
Tymczasem flota Sthonka powiększyła się o małego bzyka oczywiście w kolorze białym 😉
Kolejne produkty by Sthonka podświetlenie case i panel żółty do procesora
sthonka piękna grająca szafa 👍💪
Connor bardzo na budowie daje radę dźwiga ciężary dużo większe niż producent przewiduje 😬
Nowy stolik na sthonkowym warsztacie tym razem malec potrzebny na montaże w terenie 800x1200 d28
sthonka Antoni?
Kratownice już ukończone materiał Alu i już pracowały w miniony piątek i tak się prezentują
Dziś relax i chwila na złapanie sił na kolejny tydz zapach spalonych opon ,ryk silników szybkie samochody i piękne kobiety
Po dłuższej przerwie