Czesio słyszałem że okolice Poznania to stawki są spoko na etacie
suszi8512 Ja też różne rzeczy słyszałem tylko na ile w tym wszystkim prawdy... Każdy mówi co chce... 😉 Ukasz pytał to trzeba chłopakowi powiedzieć jak jest naprawdę, nie wiadomo też w jakiej części Polski mieszka bo u niego to mogą być całkowicie inne stawki jak u Nas
suszi8512 To musimy na Poznań startować 😁😁😁
Czesio Dokładnie w różnych rejonach są różne stawki i nie wszedzie będzie taka sama
suszi8512 Na wlasnej dzialalnosci to się zgodzę
Dzieki panowie za odpowiedzi👊 myślicie, ze na początek lepiej będzie załapać się u kogoś na jakiś czas czy od razu coś swojego? bo nie ukrywam, ze w końcu będę chciał robić na swoim😅
Czesio a co to za firma że aż 30 płaci. Ja na działalności miałem oferty max 35 netto
bartekj3 Napisałem że stawki w mojej okolicy są do 30 😉 Nie będę się rozpisywał w jakich firmach ale takie stawki są. Napewno te stawki nie są dla początkujących.
Pasowało by coś na warsztat zdobyć 😉
U mnie 18-20. W Łodzi pewnie więcej ale nie jestem w temacie od 3 lat
W mojej okolicy to 20-22zł a tak w ogóle posiadacie uprawnienia spawacza. Sam bym chętnie podjął prace jako spawacz i z dnia na dzień zdobywał większa wiedzę jako spawacz i polepszać swoje umiejętności lecz nie wiem czy zabierać się za to bez kursuów.
Tymek Mam uprawnienia ale muszę odnowić bo mi wyszły parę lat temu
Tymek Papier nie spawa🙂 Można spawać bez certyfikatów. Jednak dobrze płatne "joby" wymagają uprawnień. Jak byś chciał się poduczyć to zapraszam q4w.eu
Stal-Fun a jakie to są w ogóle koszta?
Tymek Kolego nie powiem Ci bo nie wiem ile obecnie kosztują.Mnie to nic nie kosztowalo bo robilem przez urząd pracy 13 lat temu
Odnowienie uprawnień: -300pln podstawowe, -700pln ponad podstawowe. Tyle to kosztuje u mnie.
Jeśli chodzi o odnowienie certyfikatów z Gliwic to mogę ogarnąć po 300 a ponadpodstawowe nie wiem ale mogę się dowiedzieć.
Zielona Góra to max 24 brutto, układ między firmami i nie słyszałem żeby ktoś miał więcej ☹️j
U mnie w okolicy stawki od 17 do 25zl
suszi8512 Pisz ze na tigu bo nie wierze ze tak poszly na magu 🙂
Darko Ja na magu mam 20
Darko U mnie w firmie na tigu w mojej poprzedniej firmie co ogrodzenia robi to na magu a do Ukrainy to jeszcze kawałek Ale to zależy kto jak geografia zna