suszi8512 Stal-Fun Mlody_spawacz Wasze zgłoszenia zostały zaakceptowane i dodajemy Was do listy Członków Komisji 🙂
Moderator_MK Dziekuje 👍
Moderator_MK dziękuję 👍
„Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę”
WitoldReca Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 🙂
Super, tylko dla pewności chciałbym dopytać czy członek komisji również może zgłosić swój pomysł ? Wiem że już ktoś o to pytał aczkolwiek nie moge tego odnaleźć
WitoldReca Tak oczywiście, członek komisji może również zgłosić swoją pracę konkursową 🙂
Zgłaszam się. Raczej spełniam wszystkie wymogi 😃
Cyprian Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 🙂
Straszny pech ze tylko 9 ja zawsze mam nr 21
KUBATMETAL Wraz z większą ilością zgłoszeń do zostania członkiem komisji będziemy dopisywać kolejne numery w liście.
"Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę"
JanSienkiewicz Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 🙂
Moderator_MK To proszę o rezerwacje nr 21
„Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę”.
Czesio Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 🙂
Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę
Marek Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 😊
"Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę”
Dzochar91 zaakceptowaliśmy Twoje zgłoszenie i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 😉