Finał Konkursu „Patriotyzm Gospodarczy” będzie polegał na Ankiecie przeprowadzonej na podstawie 10 najlepszych Zgłoszeń Konkursowych.
Nie chcemy, by przypadkowe osoby głosowały w tak ważnym wydarzeniu. Zatem przygotowaliśmy dla Was możliwość zostania Członkami Komisji Konkursu „Patriotyzm Gospodarczy”.
WYŁĄCZNIE CZŁONKOWIE KOMISJI BĘDĄ MOGLI ODDAĆ GŁOS W ANKIECIE FINAŁOWEJ KONKURSU.
Sprawa jest poważna, ponieważ to od Was będzie zależało w czyje ręce trafi Nagroda Główna o wartości 25’545,87 PLN Brutto.
By zostać Członkiem Komisji Konkursowej należy spełnić następujące wymagania:
Finał konkursu będzie trwać od 01.08.2020 do 31.08.2020.
Do komisji konkursowej można zgłaszać się do dnia 30.08.2020r.
Członkowie Komisji:
Link do tematu konkursowego: https://forum.gpph.pl/d/395-konkurs-patriotyzm-gospodarczy-glowna-nagroda-stol-spawalniczy-gpph-osprzet
GPPH Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę”
"Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę”
Arnold Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji🙂
Mimo iż jestem nowym użytkownikiem,, zgłaszam swoją kandydaturę, ponieważ brałem udział w kilku grubych projektach, które odbywały się na targach w Kielcach. Jako kilkukrotny członek komisji myślę, że się nadam 🙂
Mlody_spawacz Dziękujemy za zgłoszenie, będzie nam bardzo miło jeśli zostaniesz członkiem komisji i bierzemy Twoje zgłoszenie pod uwagę 🙂
Zostaniesz członkiem komisji gdy tylko spełnisz pierwsze dwa wymagania z podanych w tym temacie, czyli:
Posiadać przynajmniej 10 wartościowych komentarzy w obrębie całego Forum. Posiadać przynajmniej 5 Rangę Użytkownika.
Moderator_MK Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę
Jeśli spełniam w/w kryteria to zgłaszam się na członka komisji.
suszi8512 Stal-Fun Mlody_spawacz Wasze zgłoszenia zostały zaakceptowane i dodajemy Was do listy Członków Komisji 🙂
Moderator_MK Dziekuje 👍
Moderator_MK dziękuję 👍
„Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę”
WitoldReca Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 🙂
Super, tylko dla pewności chciałbym dopytać czy członek komisji również może zgłosić swój pomysł ? Wiem że już ktoś o to pytał aczkolwiek nie moge tego odnaleźć
WitoldReca Tak oczywiście, członek komisji może również zgłosić swoją pracę konkursową 🙂
Zgłaszam się. Raczej spełniam wszystkie wymogi 😃
Cyprian Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 🙂
Straszny pech ze tylko 9 ja zawsze mam nr 21
KUBATMETAL Wraz z większą ilością zgłoszeń do zostania członkiem komisji będziemy dopisywać kolejne numery w liście.
"Potwierdzam spełnienie pierwszych dwóch warunków zostania Członkiem Komisji Konkursowej i zgłaszam swoją kandydaturę"
JanSienkiewicz Twoje zgłoszenie zostało zaakceptowane i dodajemy Cię do listy Członków Komisji 🙂
Moderator_MK To proszę o rezerwacje nr 21