ZU-Met Zdj od dołu zrobione, złudzenie
ZU-Met w tym domu tylko salon i kuchnia mają 120 metrów powierzchni 😃 Więc co to taka szafeczka 😆
ZU-Met nooo ale złudzenie, ja myślałem, że ona ma z 4m do salonu z antresola i sufitem do poddasza, a ona ma 2.5m, to cena 30k za nią to piękny zarobek 🙂
Darko ale trzeba przyznać zajeb.iście się komponuje do wystroju 🔥mieszkałby.
Gasparg Tak było jak wieszałem drzwi 😃 Z banka poszła w remont 🙂
Darko Maja ludzie pieniądze 🤣
ZU-Met Mają i nie ma co za darmo robić tylko się cenić trzeba 🙂
Darko trzeba się cenić, bo jakoś trzeba zarobić na taką chałupę 😃
Gasparg No jak trafisz takiego klienta to można bo docenia jakośc i indywidualne podejście. Większość jak usłyszy taką cenę pójdzie do Ikei albo innego jyska i kupi za 2tys
Drzwiczki do domu 😅 Z dostawą do Hamburga. Jedno skrzydło 140x290 🙀
Darko bez szyb czy całość gotowa? Jak coś takiego wysłać bo raczej żadna firma kurierska tego nie weźmie?
ZU-Met Szyby już prawie gotowe. Grafitowa hartowana 8mm. Jeszcze piaskowanie z jednej strony i teflonowanie. A ramy jadą do lakierni na kolor 7021. W przyszłą sobotę sam je zawożę do Hamburga. Klient płaci to jadę 🙂
Darko chciałbym trafić na takiego klienta, tylko jak z reklamą wydostać się poza nasze granicę... 🤔
Darko bravo 💪👍
Darko ciekawe czemu akurat ten 7021 nie zrobił takiej furory jak 7016. Ten antracyt to już mi się przejadł 🙂 to kawałek jest ale jak klient płaci to też mogę się przejechać. Chociaż teraz z tymi mandatami to trzeba uważać .
Gasparg Wszystkie drzwi za granicę jadą z olx 🙂 W sumie to 90% zleceń mam z olx 🙂 Te drzwi bierze projektant z polszy także mam nadzieję że pierwsze nie ostatnie 🙂
Darko No na olx parę tych ogłoszeń masz. Też się zbieram żeby zrobić kilka ogłoszeń 🙂
ZU-Met Zaczynałem od jednego ogłoszenia 5 lat temu 🙂
Darko No ja mam narazie jedno z barierkami ale zima to małe zainteresowanie
Już jedzie. Już jutro będzie 🙂 SW XXI Marzenie od 6 lat 🙂
Darko Teraz robota będzie szła 💪💪
Darko Fajna, też myślę coś kupić uczciwego bo wzrok leci, speed albo optrel.