ZU-Met sam 🙂
Darko to podzowiam samemu to wszystko ogarnąć to kosmos 🙂
Darko Kiedy strona rusza?
ZU-Met Ja robię tylko metal a resztę zamawiam 🙂 Po znalezieniu odpowiednich dostawców innych rzeczy jeszcze sporo może zostać dla mnie 🙂 Zdjęcia produktów mają być w tym tygodniu. Zobaczymy jak się chłopaki wyrobią. Napewno wrzucę jak będzie premiera 🙂
Darko No ja też tylko metal w większości właśnie robię same nogi a klient blaty ale robiąc całość właśnie więcej zostanie bo dużo osób szuka gotowy produkt
ZU-Met Ale też szukają osobno nogi i blaty bo wiedzą że jest taniej.
Dostałem zdjęcia od klientki gdzie montowałem drzwi i robiłem witrynę na alkohole podświetlana ledami. Mieszkałby 🙂
Darko Bardzo ładnie.
Darko Oj tak ale nie wszyscy mogą mieć taką witrynę bo sok jabłkowy po Jack Daniels tak ładnie nie wygląda 🤣
Darko Masz może zdj jak wykonałeś podświetlenie
Darko ale trzeba przyznać zajeb.iście się komponuje do wystroju 🔥mieszkałby.
Dzochar91 Mam tylko takie. Ledy są w listwach Alu przykrecane do każdej półki od spodu. Kabel ukryty w profilu pionowym.
Darko W tym salonie jakoś mniej okazałe wygląda🙂 w warsztacie to taki kolos🙂
Darko Maja ludzie pieniądze 🤣
ZU-Met Zdj od dołu zrobione, złudzenie
ZU-Met w tym domu tylko salon i kuchnia mają 120 metrów powierzchni 😃 Więc co to taka szafeczka 😆
ZU-Met nooo ale złudzenie, ja myślałem, że ona ma z 4m do salonu z antresola i sufitem do poddasza, a ona ma 2.5m, to cena 30k za nią to piękny zarobek 🙂
Gasparg Tak było jak wieszałem drzwi 😃 Z banka poszła w remont 🙂
ZU-Met Mają i nie ma co za darmo robić tylko się cenić trzeba 🙂
Darko trzeba się cenić, bo jakoś trzeba zarobić na taką chałupę 😃
Gasparg No jak trafisz takiego klienta to można bo docenia jakośc i indywidualne podejście. Większość jak usłyszy taką cenę pójdzie do Ikei albo innego jyska i kupi za 2tys