Darko Nie wiem może usunięty ale nie sądzę. Bardzo fajnie to opisywał. Może poszukaj pod nazwą Migandor albo Wielebny Żuberek
Darko Tutaj masz
Stal-Fun Spoko. Moja metoda jest inna, lepsza i szybsza. Jakbym tak robił jak on bym nic nie zarobił.
Darko No to pochwal się
Stal-Fun juz dwie bramy stoją za domem. Nie bede trzeciej robil i ustawial 🙂 Jal bede robil to nagram.
Darko Spoko
A teraz uwaga najlepsze. Do usprawnienia sobie pracy wystarczy nakretka, podkładka powiekszona i sruba m10/25mm. Dwa krotkie hefty i szlif. Ciach i gotowe.
Spoko pomysły. 👍 Ale skoro masz taki stół, masz przyrządy to w raz coś Ci ściąga? Ja pracuje na mdfie bez ściskow, ustawiam wszystko punktuje kilkukrotnie i może ucieknie mi coś do 2mm ale z reguły zrobienie ramki to formalność..
Cyprian Nawet i stół nie pomoże jak nie dotne czegoś dokładnie szlifierką 🙂 Gruba spoina na cienkich ściankach i tak pociągnie jak odkrecisz. Ale ogólnie 2mm to jest max jaki pójdzie. Spawane poza szablonem. Po przekątnej, na przemian.
Drzwi przesuwne. Nowy model w ofercie 🙂 Poszly wysylkowo. Zdjęć po montazu doprosic sie nie moge.
Darko aaaa Ty z diaksa tniesz? To zmienia postać rzeczy
Różne takie.
Lekka i delikatna 🙂 W piątek zamontowana a w sobotę wesele 🙂
Moje pierwsze na swoim 🙂 Złożyłem tą konstrukcje na dwóch parach drzwi starych, wyciagniętych z piwnicy. Położonych obok siebie 🙂 Pan mnie straszyl od pierwszego spojrzenia ze jest z policji a jego zona pracuje w prokuraturze 🙂 I zebym zrobił ładnie to ich znajomi beda zamawiac na potege takie rzeczy 😆😆 ponad 3 lata minelo i nic 🙂 Pewnie czesto slyszycie ze beda polecac Was jak ladnie zrobicie 🙂
Darko Policji się nie wierzy zwłaszcza w naszym kraju 😁
Stal-Fun 3/4 klientow sciemnia a na koniec szuka za co by tu urwac 🙂
Darko No niestety tak jest nic nie zrobisz
Darko Grafit cały czas w modzie 👍
Gdyby nie dobrze zamontowana balustrada mogło by być różnie.