Cyprian jesteś zielony. Jak sie z tym czujesz? 😁 Masz teraz jakies super moce? Hehe Większość idzie z 30 x 30. Też Pani proponowalem ale się uparla. Balem sie ze będzie gorzej i jeszcze spawy nie puscily 🙂 Do seryjnej sprzedaży bym nie wprowadzil 🙂
Darko o faktycznie 😃
Lutek seryjne sztuki idą do biura, hotelu itp. Tne wszystko na 45. Do domu pojedyncze zestawy na gorze 45 , na dole na prosto i zaślepki. Szew jest zawsze w srodku lub jak jest na krotszym boku to na kazdej nodze od wewnatrz.
Stal-Fun Kiedys robilem za mniej. Teraz bym nie mógł.
Darko Ja obecnie mam 20 zl / h w firmie ktorej pracuje. Nie są to kokosy ale co zrobić
Stal-Fun Jeśli masz na umowie o pracę, robisz tylko 8h dziennie i nie jest to obóz pracy to jest względnie okej.
Cyprian Widzę ze kolega już 15 rangę zdobył. Gratulacje 👏👏👏
Stal-Fun dzięki 🙂
Cyprian Idziesz jak burza z tymi rangami
Cyprian Niedługo GPPH będzie musialo forum o rangi powiększyć bo takim tempie jak Ty je zdobywasz to 50 rangę w momencie zdobędziesz 😁
Stal-Fun ciekawe czy róż też jest w palecie barw rang 😂
Cyprian kolejne gratulacje Idziesz jak burza A co do kolorystyki pewnie idzie róż zalatwic
Cyprian No ciekawe. Najlepiej wiedzą chyba administratorzy 😉
suszi8512 zieleń i niebieski są bardzo spoko. Róż zostawię dla moich Córek 😃
Kiedyś i mi zdarzylo sie zrobić coś charytatywnie dla dzieciaków 🙂 Diament w moim wykonaniu czyli projekt umbra. Jako kapsuła czasu będzie stać w holu jednego z przedszkoli w Zamościu jeszcze jakieś 24 lata 🙂
Darko Kozak 💪Fajnie jest zrobić coś dla dzieci. Mówią że dobre uczynki wracają do ciebie 🙂
Cyprian Warunki mogly by być lepsze ale w gorszych pracowalem.
Stal-Fun Ja przewinalem sie przez jedna taka firme do której prosi się podesłać Inspekcję...
Stal-Fun u mnie warunki są nie złe jest dobry Social bo to spółka akcjonariuszy i nie jest to obóz pracy normalne 8 h na dwie zmiany co do stawki nie ma szału jakieś 17 na rękę Ale warunki wporzo
Cyprian Oj chyba kazdy się przez taką firmę otarł. Ja przez kilka a ludzie traktowani jak niewolnicy i zastraszani. Nie palę za sobą mostów ale tak jak mowisz przydalo by się nasłac inspekcje zeby wzięła się za to. Z drugiej strony to ludzie też są trochę winni ze się godzą na takie traktowanie bo gdyby wszyscy się postawili to inaczej by zaczeli traktować pracowników.
Panowie smutna ta rzeczywistość. Nawet 20 zł to lipna stawka w naszym zawodzie. Ale tak naprawdę to mniej większość zarabia w centralnej Polsce. We Wrocławiu miałem 25zł i darmowe mieszkanie. Teraz chyba 33 zł dają. Taką pracę to się szanuje.
Darko No lipna dlatego też zastanawiam się czy nie wyjechać ale teraz ten wirus i niewiadomo kiedy to się skonczy