Stojaczki pod klimatyzatory skończone
suszi8512 widać że fachowiec 😁
Hipcio najgorsze że to amelinium i tego nie pomalujesz
Czasami trzeba wykonać spoinke bez podawania drutu wykorzystując tylko materiał rodzimy
suszi8512 Miód malina 🙂
suszi8512 piękny kolorek taki łososiowy 😁😁 uwielbiam nierdzewke właśnie za takie kolory 😁
Hipcio toć to różowe złoto 😀😃🙂
STALVAR Hipcio ale tam bardziej na złoto jest a nie na łososiowy czy różowo
Na szybko mieszadełko do miodu dla kolegi Całe będzie wyszlifowane i wypereł kowane mikro kulkami
suszi8512 🐝🐝🐝 robota 🐻🐻🐻 miodzio 👌😀
suszi8512 nie powinien tam być silnik z reduktorem. Przecież w tym modzie to ciężej jak w kleju do płytek. Do tego chyba obrotuly za duże. Ale robota miodzio 👍
suszi8512 weź tam opowiedz o tych kulkach gejszy jeszcze
STALVAR no miodzio -bedzie 😁
ZU-Met może i powinien ale to nie ja jestem autorem tego pomysłu ja tylko pospawalem
Dzochar91 a co byś chciał o nich wiedzieć😉🤣?
Nie ma to jak poprawki po innych Brama za 7k zamontowana 2 lata temu klient nie mógł się doprosić o poprawki Wyszło może nie najtaniej ale jako tako
suszi8512 Poprawki widać ze były bo tyle razy te wkręty dawali,😂
ZU-Met jeszcze nitonakrętki były też Co najlepsze to firma która się zajmuje bramami i balustradami zawodowo a nie jak ja amatorsko
suszi8512 To juz rutyna i chęć zysku za duża. Ja amator tez ale dbam o szczegóły ale widze co się dzieje u innych, szybko szybko aby dalej. Nie ma czasu na dbanie o detale szukanie fajnych lepszych rozwiązań.
ZU-Met Niestety ta chęć szybkiego zysku szybko się zwraca przeciwko wykonawcy i marka firmy leci na pysk.
Stal-Fun Dokładnie. Do tego te zaniżanie stawek tylko po to zeby to robić masakra
Stal-Fun no to nawet żona właściciela mówiła jak pan może niech pan zrobi antyreklamę za tyle czekania i bez odzewu