Masz tych realizacji jedna za drugą😁 Idziesz jak burza, a widzę że monotonii też nie ma😜
Arnold właśnie monotonia najgorsza ale są rzeczy co robię cały czas te same i się tak robi od niechcenia dobrze że od czasu do czasu właśnie wpadną ciekawe projekty mam taki regał do wykonania spory będę wrzucał zdjęcia wygląd mega 😉
Lutek dlatego ja robie wszystko.. Robimy wszystko dzięki czemu mamy mega różnorodność.. Przyznam się, że czasem jak wpadnie jakieś ogrodzenie to człowiekowi miło się robi jak trochę pośmiga przy łopacie, a później betonem pobawi 🤣
Lutek super realizacje. A ta ostatnia to jakieś pufy czy co to będzie?
Tymek półki do zawieszenia 🙂 do łazienki tyle wiem 😉
Lutek Też tak mam najgorsza monotonia w pracy 😒
Fajne te przedmioty i ładne i funkcjonalne
Lutek a co to za stol Spawalniczy?
suszi8512 plyta z olx resztę wykonanie samemu słupki 60x60 profil rama pod płytą z ceówki 80 grubości już nie pamiętam ;(
Dla siebie też nieraz coś robię 😉
Nieraz trzeba trochę prostować nawet najprostsze rzeczy potrafi jakimś cudem pościągać ;(
Lutek tez spoko A jaki rozmiar płyty?
Lutek tez mam blat od tego goacia 🙂 tylko 3x1,5. Spoko realizacje. Gdzie wy takie ladne profile dostajecie? U mnie niby pierwszy gatunek ale wyglądają tragicznie.
suszi8512 120x240
Lutek dzieki
@Stal-Fun prosze zdjęcia mojej trochę większa niż Twoja oczywiście tak jak pisałem do poprawy trochę jest 😉
Lutek Ło Twoja to już konkret.Daj jeszcze rolki po bokach
Ma rację, prowadzące aby Ci nie wykrecalo profila poza maszyne
Cyprian Dokładnie tak ja przy swojej wlasnie teraz założe
No konkret jest masywna ciężko przesuwać sam silnik sporo waży tak jak gadaliśmy rolki muszę dać bo nieraz wykręca na bok profil
Lutek Otóż to 👍