Lutek Super 👍
Bardzo fajne roboty 🙂
A to dzisiejsza robota w trakcie realizacji 😉
Lutek super realizacje. A ta ostatnia to jakieś pufy czy co to będzie?
Lutek Też tak mam najgorsza monotonia w pracy 😒
Lutek a co to za stol Spawalniczy?
Masz tych realizacji jedna za drugą😁 Idziesz jak burza, a widzę że monotonii też nie ma😜
Arnold właśnie monotonia najgorsza ale są rzeczy co robię cały czas te same i się tak robi od niechcenia dobrze że od czasu do czasu właśnie wpadną ciekawe projekty mam taki regał do wykonania spory będę wrzucał zdjęcia wygląd mega 😉
Lutek dlatego ja robie wszystko.. Robimy wszystko dzięki czemu mamy mega różnorodność.. Przyznam się, że czasem jak wpadnie jakieś ogrodzenie to człowiekowi miło się robi jak trochę pośmiga przy łopacie, a później betonem pobawi 🤣
Tymek półki do zawieszenia 🙂 do łazienki tyle wiem 😉
Fajne te przedmioty i ładne i funkcjonalne
suszi8512 plyta z olx resztę wykonanie samemu słupki 60x60 profil rama pod płytą z ceówki 80 grubości już nie pamiętam ;(
Dla siebie też nieraz coś robię 😉
Nieraz trzeba trochę prostować nawet najprostsze rzeczy potrafi jakimś cudem pościągać ;(
Lutek tez spoko A jaki rozmiar płyty?
Lutek tez mam blat od tego goacia 🙂 tylko 3x1,5. Spoko realizacje. Gdzie wy takie ladne profile dostajecie? U mnie niby pierwszy gatunek ale wyglądają tragicznie.
suszi8512 120x240
Lutek dzieki
@Stal-Fun prosze zdjęcia mojej trochę większa niż Twoja oczywiście tak jak pisałem do poprawy trochę jest 😉
Lutek Ło Twoja to już konkret.Daj jeszcze rolki po bokach