Stal-Fun ok czekam
suszi8512 Nad wieczorem podeślę. Rozwiązanie banalnie proste ale skuteczne 🙂
suszi8512 Zwykły zimnogiety kątownik wystarczył zeby chlodziwo nie kapało nam z przodu piły. A kapie przez otwór od osłony. Po kątowniku spływa swobodnie do środka wanny.
Stal-Fun jutro kupuje kątowniki 😊
suszi8512 Mówiłem że proste rozwiązanie. A przykrecasz w tym miejscu co osłona jest śrubą imbusową przykrecana
Stal-Fun właśnie zauważyłem że proste i najlepsze rozwiązanie
suszi8512 Proste rzeczy są najlepsze 😁
Ja narazie zrobiłem mały upgrade tej siatki na emulsja Zauważyłem że przez oryginał strasznie dużo opiłków idzie w emulsja więc zmieniłem na gestsze sitko
suszi8512 Ja kiedyś ponczoche dawałem i pomagało
Musiałem troszke podstawę obniżyć żeby lepiej się pracowało teraz tylko rolki dorobie żeby material miło przesuwać
suszi8512 Mała sugestia. Obóż rame pod piłe blachą i bedziesz miał podręczny schowek na drobne rzeczy np. ten fabryczny zderzak wkrecany. A po drugie wypełni pustkę bo jednak czegoś brakuje patrząc na oryginalną podstawe.
Będą małe dodatki do piły
suszi8512 Hmm skąd ja to znam 🤔😉
Stal-Fun hmm no nie wiem nie wiem 🤔
suszi8512 Chyba rozmawialismy na ten temat ostatnio 😉
Stal-Fun oczywiście że rozmawialiśmy dzięki za podpowiedzi które są bardzo pomocne👍😉
Stal-Fun no trochę wygląda jakby na kozie stała Z czasem coś pomyślę 👍
suszi8512 Po to jest forum żeby sobie pomagać 👍
suszi8512 Zobaczysz ze nabierze innego wyglądu i będzie funkcjonalne
Zamontowalem u siebie laser Jako że piła na gwarancji to narazie bez ingerencji w Elektryke i bez wiercenia otworów Uchwyt zaczepiony na magnesie neodymowym Dziękuję @Stal-Fun za cenne wskazówki i podpowiedzi.
suszi8512 Nie ma za co kolego. Widzę ze na przełącznik zrobiłeś. Ja też tak muszę zrobić 👍