suszi8512 I tak być powinno. Tak na marginesie dorób sobie taką wanienke do piły zeby Ci chlodziwo nie leciało za piłę przy cięciu 45° i wiecej. Jak chcesz to podeślę Ci zdjęcia jak ja to rozwiązałem
Stal-Fun z chęcią zobaczę to rozwiązanie Narazie zaczezaczepilem PCV na trytytrytytyki
suszi8512 Jutro Ci zdjęcia podeśle
suszi8512 Może Ci się przyda. Wanienka na kapiace chlodziwo za piłe.
Stal-Fun swietnie rozwiązane, właśnie takiego patentu tam brakuje fabrycznie Rozwiązania które masz u siebie jak ta wanienka laser czy culag producent powinien robić fabrycznie
suszi8512 No właśnie powinien. Mówią ze fabryki się nie poprawia. W tym przypadku jednak trzeba bo ktoś kto to produkuje zapomnial najwyraźniej o takich rzeczach 🤔
suszi8512 Jeszcze z przodu piły dalem krotki kątownik bo tez kapało zrobię zdjęcie to pokarze o co chodzi
Stal-Fun ok czekam
suszi8512 Nad wieczorem podeślę. Rozwiązanie banalnie proste ale skuteczne 🙂
suszi8512 Zwykły zimnogiety kątownik wystarczył zeby chlodziwo nie kapało nam z przodu piły. A kapie przez otwór od osłony. Po kątowniku spływa swobodnie do środka wanny.
Stal-Fun jutro kupuje kątowniki 😊
suszi8512 Mówiłem że proste rozwiązanie. A przykrecasz w tym miejscu co osłona jest śrubą imbusową przykrecana
Stal-Fun właśnie zauważyłem że proste i najlepsze rozwiązanie
suszi8512 Proste rzeczy są najlepsze 😁
Ja narazie zrobiłem mały upgrade tej siatki na emulsja Zauważyłem że przez oryginał strasznie dużo opiłków idzie w emulsja więc zmieniłem na gestsze sitko
suszi8512 Ja kiedyś ponczoche dawałem i pomagało
Musiałem troszke podstawę obniżyć żeby lepiej się pracowało teraz tylko rolki dorobie żeby material miło przesuwać
suszi8512 Mała sugestia. Obóż rame pod piłe blachą i bedziesz miał podręczny schowek na drobne rzeczy np. ten fabryczny zderzak wkrecany. A po drugie wypełni pustkę bo jednak czegoś brakuje patrząc na oryginalną podstawe.
Będą małe dodatki do piły
suszi8512 Hmm skąd ja to znam 🤔😉
Stal-Fun hmm no nie wiem nie wiem 🤔
suszi8512 Chyba rozmawialismy na ten temat ostatnio 😉