slawekk225 dobrze znam tą technologię z montażu mebli 😃
Nie zwalniamy tempa kolejne zadanie nie ukrywam że już mam 3 zadania napoczęte 😁
slawekk225 3 tematy na raz to nie tak dużo 😁 Ważne żeby było.miejsce gdzie trzymać
Dzochar91 potwierdzam ja też mam kilka zaczętych, na najbliższe dwa leżą pod piła do składania. Część w zamówieniach np szyby🙂
Dzochar91 No właśnie na każdej robocie coś mnie blokuje np malarnia oczekiwanie na resztę materiału itd.
slawekk225 a chyba że tak Ja ogólnie to mam rozpoczęte kilkanaście tematów i przy większości wszystko jest 😁😁
Te prowizorki są niesamowite 😁
I mamy to piękne szt gotowe
Brakujace detale dotarły czas działać bo termin napiety
slawekk225 sam robisz czy masz kogoś do pomocy, bo przemiał zlecen to masz konkretny.
ZU-Met Robie razem z kolegą z którym się znam wiele lat kiedyś razem pracowaliśmy w firmie jachtowej i tak razem działamy ale wszystkie prace są zlecane metoda pantoflową nie posiadam nawet własnej str.internetowej
slawekk225 No ja tak samo, miałem ogłoszenie na OLX ale praktycznie jedna robotę z tego tylko miałem, a tak to same wyceny bo ludzie sobie casting robią tylko kto zrobi taniej .
ZU-Met Te wyceny to mnie czasem wykańczają bo strasznie dużo czasu na tym tracę ale taka praca grunt że zamówienia są
slawekk225 a ja nie robię wycen elektryki a cały czas mam robotę jam Ci pan Światła jest 🤣🤣🤣mało tego ja dyktuje warunki za ile będę to robił 🤣
Boguslaw dokładnie, trzeba cenić swoją pracę i czas. jak ma być szybko i porządnie to musi kosztować 🙂 jak to mówią, za tyle to mi się nawet śrubokreta nie opłaca wyciągać.
Działam ostro bo czasu coraz mniej
slawekk225 całe szczęście ze takie wzory już coraz mniej ludzie chcą. Spawasz bramę tyle co te wszystkie pierdół przeważnie.
ZU-Met właśnie chyba dlatego, że przy tych małych pierdółkach kutych jest tyle roboty to już mało się tego robi. No i teraz swoją drogą taka moda na minimalizm i wchodzą optycznie proste formy panelowe. A że takie się robi szybciej.. no cóż..
ZU-Met Trafił się klient z polecenia wykonania przęseł i bramki bez montażu więc trzeba działać ale ogólnie to taki rodzaj ogrodzenia to mi się trafia raz na może dwa lata
liteq o to to 👍
slawekk225 No ja miałem jedna wycenę brama pałacowa 3m wysoka druga standardowej wysokosci, do tego dwie furtki i jakieś 15 przesel. Całość w ocynku z malowaniem proszkowym. Koszty jakieś 35k powiedziałem ok 60k a pani myślała że się w 40k zmieści 😂