STALVAR 3x olej do blatów sadolin po każdej warstwie trzeba przeszlifować
slawekk225 potem jeszcze lakier bezbarwny czy już nie potrzeba ??
slawekk225 dobrze znam tą technologię z montażu mebli 😃
STALVAR nie trzeba bo już po 3 malowaniach jest baja teraz mam foto po drugiej warstwie
Kolejna warstwa lakieru i zaczyna wyglądać
slawekk225 rzeczywiście spoko 🙂
Nie zwalniamy tempa kolejne zadanie nie ukrywam że już mam 3 zadania napoczęte 😁
slawekk225 3 tematy na raz to nie tak dużo 😁 Ważne żeby było.miejsce gdzie trzymać
Dzochar91 potwierdzam ja też mam kilka zaczętych, na najbliższe dwa leżą pod piła do składania. Część w zamówieniach np szyby🙂
Dzochar91 No właśnie na każdej robocie coś mnie blokuje np malarnia oczekiwanie na resztę materiału itd.
slawekk225 a chyba że tak Ja ogólnie to mam rozpoczęte kilkanaście tematów i przy większości wszystko jest 😁😁
Te prowizorki są niesamowite 😁
I mamy to piękne szt gotowe
Brakujace detale dotarły czas działać bo termin napiety
slawekk225 sam robisz czy masz kogoś do pomocy, bo przemiał zlecen to masz konkretny.
ZU-Met Robie razem z kolegą z którym się znam wiele lat kiedyś razem pracowaliśmy w firmie jachtowej i tak razem działamy ale wszystkie prace są zlecane metoda pantoflową nie posiadam nawet własnej str.internetowej
slawekk225 No ja tak samo, miałem ogłoszenie na OLX ale praktycznie jedna robotę z tego tylko miałem, a tak to same wyceny bo ludzie sobie casting robią tylko kto zrobi taniej .
ZU-Met Te wyceny to mnie czasem wykańczają bo strasznie dużo czasu na tym tracę ale taka praca grunt że zamówienia są
slawekk225 a ja nie robię wycen elektryki a cały czas mam robotę jam Ci pan Światła jest 🤣🤣🤣mało tego ja dyktuje warunki za ile będę to robił 🤣
Boguslaw dokładnie, trzeba cenić swoją pracę i czas. jak ma być szybko i porządnie to musi kosztować 🙂 jak to mówią, za tyle to mi się nawet śrubokreta nie opłaca wyciągać.