STALVAR u mojej teściowej jak kupiła mieszkanie to np gdzieś była faza połączona z zerem i napieprzalo prądem🙂 jakieś gniazdko w kuchni wcale nie podłączone a kabel nie wiadomo gdzie 🙂
ZU-Met albo kable idące w oscieznicy okiennej jak u kolegi w Krk 🙂
STALVAR mi Panowie światłowód chcieli przez ościeżnice okienna puszczać. Bo nie mieli na aucie sds-a 50cm żeby przez ścianę przejść..
liteq No sam widzisz, takich majstrów jest więcej🙂
Rehabilitacja trwa chłodzimy się pod koniec zabiegów jeszcze trochę i wracam do warsztatu pozdrawiam ekipę z forrum
slawekk225 Zdrówka 👍👍👍
slawekk225 wracaj do zdrowia i roboty 🙂 nie przerobimy wszystkiego 🙂
slawekk225 Zdrowia życzę kolego👍🙂
Dużo zdrowia😉 , w dzisiejszych czasach brakuje fachowców co znają się na fachu więc zdrowie cza szanować 👍 a jak tak widzę co się dzieje na rynku to jakaś tragedia nie ma młodych co by mieli smykałkę do tej roboty 😐
Bramy zrobione lecimy dalej z tematami bo mam opóźnienia
No i pojawił się nowy sprzęt na warsztacie
slawekk225 Super niech służy bezawaryjnie👍🙂
Pracowita sobota nie zwalniamy
slawekk225 Fajny wzór
slawekk225 jak montowałeś do słupka?
ZU-Met Byl duży nacisk od strony klienta na to żeby nie było przerwy po między murkiem pionowym a profilem więc najpierw ceownik na kolki a potem profile poziome
slawekk225 a, myślałem że to w profil spawane jest.
ZU-Met profile poziome nitowane teraz jeszcze została do zamontowana brama przesuwna 7 metrów i bramka
slawekk225 Trochę przesada, takie walczenie o szczelinę to ma sens przy żaluzji a tu przecież między profilami wszystko widać 😃
ZU-Met Klient tak chciał to tak ma proste nie.Po co temat drążyć
Stal-Fun To jest metal, ciągle pracuje pod wpływem temperatury a ten brak miejsca to świetne miejsce na dużą wilgotność i wypływająca rdze.