slawekk225 pracowity owszem ale taki deweloper to raczej płacić za bardzo nie chce niestety
ZU-Met Miałem parę ofert o deweloperów ale powiedziałem swoją cenę a on że za drogo.To ja mu krótko że nikt na mnie żerował nie będzie.Wiecej nie zadzwonił
Stal-Fun ZU-Met Dokładnie licza za metr 800 stówek a chcą żebyś zrobił za 500 😀
ZU-Met Wyśle wycenę jak będzie za drogo to nic straconego front robót mam tu temat jest z polecenia
STALVAR jak coś prostego to za to 800 moge robić. Ale za 500 to 3 profili 20x20 wzdłuż i możemy coś myśleć 😅
slawekk225 już Ci mogę powiedzieć że będzie za drogo. Tam to tylko desperat co nie ma pracy może to zrobić 😃
ZU-Met my kiedyś robiliśmy wentylację u takiego dewelopera i też najpierw było że super fajnie a potem chodził i szukał problemów żeby mniej zapłacić 😃
ZU-Met desperat, do tego z jakością wykonania odbiegająca od wszystkich norm estetycznych 🙂
STALVAR podobnie jest w elektryce w Rzeszowie całą deweloperke robią partacze z ościennych wiosek gdzie nie ma na chleb zaniżają cenę na rynku a im tak się opłaci bo nie mają nic.przykladowo w Rzeszowie za punkt z materiałem bierze się 120do 140zl a oni robią za 70 zł
Boguslaw dlatego potem po kupnie mieszkania wychodzą niespodzianki czy to elektryka czy hydraulika 😀
STALVAR u mojej teściowej jak kupiła mieszkanie to np gdzieś była faza połączona z zerem i napieprzalo prądem🙂 jakieś gniazdko w kuchni wcale nie podłączone a kabel nie wiadomo gdzie 🙂
ZU-Met albo kable idące w oscieznicy okiennej jak u kolegi w Krk 🙂
STALVAR mi Panowie światłowód chcieli przez ościeżnice okienna puszczać. Bo nie mieli na aucie sds-a 50cm żeby przez ścianę przejść..
liteq No sam widzisz, takich majstrów jest więcej🙂
Rehabilitacja trwa chłodzimy się pod koniec zabiegów jeszcze trochę i wracam do warsztatu pozdrawiam ekipę z forrum
slawekk225 Zdrówka 👍👍👍
slawekk225 wracaj do zdrowia i roboty 🙂 nie przerobimy wszystkiego 🙂
slawekk225 Zdrowia życzę kolego👍🙂
Dużo zdrowia😉 , w dzisiejszych czasach brakuje fachowców co znają się na fachu więc zdrowie cza szanować 👍 a jak tak widzę co się dzieje na rynku to jakaś tragedia nie ma młodych co by mieli smykałkę do tej roboty 😐
Bramy zrobione lecimy dalej z tematami bo mam opóźnienia