• GPPHRanga 26

Poziom 200

Drodzy Forumowicze!

Z ogromną radością zapraszamy Was na Integrację Forumową #004, która odbędzie się 7 marca 2025 roku! 📅🎉

Nasze coroczne spotkania stały się ważną tradycją i nieodłącznym elementem naszego forum, dlatego nie może Was zabraknąć! Tegoroczna edycja zapowiada się jeszcze lepiej – pełna niezapomnianych chwil, świetnej atmosfery i okazji do nawiązania nowych znajomości. 😎💥

To wyjątkowa okazja, by spotkać się na żywo, wymienić doświadczenia, a przede wszystkim dobrze się bawić w gronie znajomych z forum. Jeśli poprzednie edycje były udane, to teraz szykujemy coś jeszcze bardziej spektakularnego! 🚀

Już wkrótce podamy szczegóły dotyczące miejsca i planowanych atrakcji, a także otworzymy formularz zgłoszeniowy. Dlatego nie zwlekajcie i rezerwujcie termin: 7 marca 2025 – ta data musi znaleźć się w Waszych kalendarzach! 🥳

Czekamy na Was, by razem stworzyć niezapomniane wspomnienia. Do zobaczenia 7 marca! 💪

GPPH będę,masz być jak Tommy Lee Jones w Ściganym Będę 🤣

Boguslaw Jak wściekły byk 😁

19 dni później

Co prawda jestem nowy na forum ale mam nadzieję że będę mógł wziąć udział w tym spotkaniu

slawekk225 Wszystkich Forumowiczów serdecznie zapraszamy na integrację 🙂 Za niedługo udostępnimy formularz zgłoszeniowy i za jego pomocą będzie można zapisać się na już 4-tą niezapomnianą imprezę forumową! Także zapisuj tę datę w kalendarzu i widzimy się 7 marca 2025! 💙

6 dni później
            • GPPHRanga 26

Poziom 200
            • Edytowany

Mamy dla Was świetną wiadomość!💥 Zapisy na Integrację Forumową #004 właśnie ruszają!🥳
            W tym roku zapisy na imprezę prowadzimy poprzez formularz zgłoszeniowy 📑 Wypełnienie formularza zgłoszeniowego jest bardzo proste - wystarczy kliknąć w link: https://gpph-group.com/pl/integracja-forumowa-2025/ i wpisać w niego niezbędne dane, a następnie kliknąć "Wyślij zgłoszenie" ➡️👌

• BoguslawRanga 33

Poziom 1026

GPPH zapisany 🤣🤣, i cieszy mnie to że mój pomysł z identyfikatorem przeszedł akceptację 👍

• GPPHRanga 26

Poziom 200

Wow! Naprawdę sporo osób zapisało się w ciągu pierwszych kilkudziesięciu minut, jesteśmy pod wrażeniem! To będzie świetna impreza🥳

• sthonkaRanga 22

Poziom 126

Obecny zapisany 😬

• STALVARRanga 19

Poziom 173

GPPH ja też jestem zapisany już 😀💪

No i poszło zgłoszenie więc świeżak na forum też będzie

• MiodekRanga 25

Poziom 215

Pytanko mam do tych co się zapisali. Czy po wysłaniu formularza dostaliście jakieś potwierdzenie że jesteście na liście gości? Bo wysłałem zgłoszenie chyba ponad tydzień temu i nie mam żadnego info🤔

• BoguslawRanga 33

Poziom 1026

Miodek na maila nic

Miodek Mail zwrotny z potwierdzeniem przyjęcia formularza będzie wysyłany w najbliższym czasie. 🙂 Natomiast przed imprezą forumową będziemy jeszcze do wszystkich dzwonić odnośnie potwierdzenia przybycia. 😁

Potwierdzenie poszło! 😃 Jeśli jest ktoś komu nie doszedł mail, ani nie znalazł w spamie to proszę o informacje zwrotną - zweryfikujemy to. 😎

• BoguslawRanga 33

Poziom 1026

Moderator_WKK doszło 😃

Moderator_WKK Mam potwierdzenie dziękuję

• MiodekRanga 25

Poziom 215

Moderator_WKK jest potwierdzenie na mejlu 😊

10 dni później

Planuję być, również zapisany🙂👍

22 dni później
                                                • HipcioRanga 23

Poziom 183

Dobra Panowie i ja się zapisałem 😁😁😁