Cyprian dobry pomysł, też muszę taki sobie sprawić 😁
Osobiście ?
JARAM SIĘ NIMI !!!
Schody w stylu industrial, oksyda na zimno + lakier proszek bezbarwny mat = KOZACKI EFEKT !!! Do tego dębowe stopnie 50mm grubości... Ale zaraz... Czy płyty pod trepy są przyklejone do wangi ? hmmm ? 🤔😈 Jak to mówią.... SZTOSIK robota !!!!!!!!!!! Co wy na to ?
Cyprian sztosik ale po paru głębszych może być problem żeby wejść na górę
Cyprian Zajefajne. Oksyda na zimno fajna sprawa. Sam używam 👍
Cyprian Wow. Przed oxydą robisz rysy lamelką? W mojej okolicy nie umieją malować proszkowo bezbarwnym. Wszędzie wychodzą żółte z pieca.
suszi8512 brzydko mówiąc, nie ja z nich będę spadać 🤣
Cyprian Dobre 😁😁😁
Stal-Fun też mi się podoba 🙂
Ja jeszcze oksydy nie robiłem nawet nie wiem jak to się robi
suszi8512 Kupujesz oksyde na zimno i nakladasz na metal pędzelkiem lub szmatką nasączoną oksydą. Czekasz parę minut i ścierasz to.
Stal-Fun i tyle ? No to proste
suszi8512 I później jakimś olejem albo lakierem zabezpieczasz i finito. Efekt zarąbisty
Stal-Fun będę probowal
suszi8512 👍👍👍
Cyprian 😁😁😁
Darko Nieeee 😉 Nie lamelką , włosami murzyna ale też nie ostro do żywego lecz tak aldente trzeba 😃
Darko u mnie też w okolicy nie robią bezbarwnego proszku Zostaje brać pistolet i samemu na mokro jechac
suszi8512 Gdzie działasz? Jaka farba bezbarwna dobra do pistoletu?
Darko lubelskie powiat zamosc Szczerze nie wiem nie malowalem pistoletem a jeśli już to rob il mi to zaprzyjaźniony lakiernik samochodowy
suszi8512 hahaha no pięknie 🙂 Moja żona też z okolic Zamościa 🙂 Gdzie tam robota na Tiga jest? 🙂
Darko jest kilka firm nierdzewni w Krasnymstawie Stary spomasz w Krasnymstawie teraz chyba Mega JBM meble i kilku prywaciarzy jest jeszcze