Cyprian nie no fajna skrzynia tylko na co taka duża?
suszi8512 ponoć na elektronarzędzia i ewentualnie agregat prądotwórczy.
Tymek esab caddy tig 2200i ac/dc ta34 😍💗
Jak nie wielka ramka to super ciężkie balustrady... Balustrady w ramce 40x40x2, wypełnione 80x20x2.. Całość ocynkowana ogniowo+ proszek.. Zestaw 4 kawałków balustrad - 530kg.. 😬 Kiedyś nam plecy pękną.. 💪💪
Cyprian podobne będę teściowej robił na pewno lżejsze 😉
Kubki, kubkami ale gest wyróżnienia jest bezcenny! Nic takiego się nie robi, a jak widać inni to doceniają!
Balustradki podtynkowe 🙂 40x20x2 ocynkowane ogniowo + proszek! Po ostatnich kolosach ciężkich te praktycznie same się zamontowały 😁🤣
suszi8512 spoko są, jak chłopaki obrobia w elewacji to będzie cud miód 🙂
Cyprian oczywiście że są spoko I zawsze można popytać doswiadczonego kolege jak to zrobić
suszi8512 pamiętaj rób w ocynku! Przyznam się bez bicia że ja sam daje ceny podobne ocynk+ RAL jak za podkład + RAL... Mam mniej spawania, jedynie co to później j trzeba ocynk zmatowić ale nie martwisz się że coś gdzieś wypłynie jakąś ruda nitka...
Cyprian znając oszczędność teściowej to będzie cud jeśli się zgodzi na proszek
Stolik na laptopa/śniadanko + dwa stoliczki nocne.. Blaty dębowe lecz zabezpieczone białym olejem!
Cyprian Fajny ten stoliczek
Cyprian dobry pomysł, też muszę taki sobie sprawić 😁
Stal-Fun mega praktyczny!
Cyprian No właśnie widzę 😉
Fajny stoliczek robiłem podobny😉
A tak w ogóle to jak wychodzi u was koszt malowania proszkowego?
Tymek 40netto bez podkładu 75zl podkład + kolor netto
Tymek od 30 zł netto za metr kwadratowy bez podkładu
suszi8512 To nawierzchniowo, jeśli coś robię do budynku, meble czy coś to zbędne jest kłaść dwie warstwy.. Tak samo na ocynk, tylko jedną warstwę rzucamy.
Robi się również troszkę dla przemysłu w większych ilościach 🙂