Po sufit 馃槉 Jeszcze obr贸bka, blaty i szuflady do niebieskich stolik贸w, na stoleczki poddupnik z PP i ogie艅 馃槳馃槉
Cyprian 艁o Panie ile tego masz. Widz臋 piecyk w tle. Robi艂e艣 czy kupowale艣?
Cyprian gdzie to wszystko b臋dzie sta艂o?
Stal-Fun robi艂em sam i b臋d臋 nowy te偶 robi膰 sam 19 stolik贸w z nierdzewki 960x460x600 6 stolik贸w z nierdzewki 960x960x800 27 taboretow 6koszy na odpad 6 biurek operatorskich 馃槢 Wszystko w 5dni zrobione z malowaniem 馃槂
Stal-Fun Pytam bo znajomemu zacinalem material na taki piecyk na te rozprowadzenia
suszi8512 du偶a firma produkuj膮ca 艣rodki higieny, make UP itp itd
Stal-Fun w zesz艂ym roku jak by艂o oko艂o - 10 to mieli艣my w najzymniejszym miejscu 36掳C My mamy w lato lato w zim臋 lato.. Skurczybyk daje tak czadu 偶e szok, ca艂y rok na kr贸tki r臋kaw, materia艂 ciep艂y, zajebiscie si臋 spawa, polecam 馃檪
Cyprian Ja akurat mam z kaloryfera ogrzewanie bo piec mam przez 艣cian臋
Stal-Fun no ja niestety nie. Tak to nagrzewnice Volcano bym za艂o偶y艂 i by艂oby cudownie
Ja nie mam w og贸le ogrzewania 馃檪 Takie zimy jak teraz to piku艣 馃檪 Kiedy艣 przy minus 16 si臋 spawa艂o. Gorzej latem jak przypierdzieli 37 stopni to jest dramat 馃檪
Darko co kto lubi. Inaczej pracuje stal o temperaturze 20掳C inaczej jak ma temperatur臋 - 15掳C. Jestem ciep艂olubny poza tym wol臋 wyda膰 par臋 z艂 na opa艂 jak le偶e膰 tydzie艅 chory bo wypizgany
Darko Te偶 to przerabia艂em w poprzednim zak艂adzie jak do 18 niekiedy dochodzi艂o na minusie oczywi艣cie nie tej zimy. Teraz to cz艂owiek przyzwyczajony
Cyprian Podobno jak bylem maly to ucieklem z domu na snieg i mroz 馃檪 Jak mialem 7 lat. To juz pamietam. Chrzestny wrzucil mnie w pokrzywy. Ca艂y by艂em w bomblach. Nie wiem jaki byl tego cel. Do tej pory mysle. Ale nie chorowalem wtedy chyba zze 3 lata. Mam nawet nagrode za wzorowe uczeszczanie. Ani jednej godzniny nie opuscilem 馃檪 Moja siostra cioteczna wlasnie jest cieplolubna i zawsze w goracu siedziala i co chwila chora. Teraz to samo z dziecmi robi. Co chwile chore. Teraz w czasach pandemii nawet do rodzicow nie jezdza, nigdzie nie wychodza praktycznie 馃檪
Darko Jak cz艂owiek nie zachartowany to choruje
Darko ja nie by艂em chory od 3lat 馃檪 Wi臋c nijak si臋 trzyma tego Twoja teoria
Proste a pi臋kne 馃檪 Wykonane dwa lata temu... Ciekawe jak teraz krzaki poros艂y u klienta 馃檪
Jedna z trzech 艣cian.. P贸ki co podczas remontu ale za troch臋 b臋d膮 艂adniejsze zdj臋cia 馃檪
Cyprian szklane domy nie tylko w literaturze
suszi8512 teraz mamy mn贸stwo takich realizacji, a jeszcze wi臋cej wycen.
Nie ma takiego picia 馃檪 馃
Cyprian a nakr臋tki od spodu?