Stal-Fun w momencie gdzie ja robiłem schody, administrator stwierdził, że będą w innym miejscu drzwi bo po cichu dogadał się z najemcą hali i ot problem powstał 😃
Cyprian Właśnie tak powstają problemy jak się po cichu za plecami dogadują.
Stal-Fun Ja nie miałem problemu, dokumentacja mailowa włącznie z narysowaniem na budynku lokalizacji oraz mapce terenu ( hali ) gdzie mają być schody. Dostałem pieniądze i dopłacali za poprawkę 😛
Cyprian To najważniejsze 👍
Cyprian To by się nadawało na tą grupę 🙂 https://www.facebook.com/Prace-zrobione-na-Odpierdol-1394274440846262/
Darko Nie no mocne 😁😁😁
Darko Tak tylko bardziej uderzyłoby to we mnie jak w magika od znikających drzwi 😛
Stal-Fun he he kiedyś dodawał zajebiste rzeczy. Jakby mu wyslal zdjecie schodow gdzie nie ma drzwi tez by wrzucil bo widzę nie ma co 🙂 https://www.facebook.com/Zaufaj-mi-jestem-Architektem-172288729567705/ Tu też by się nadało 🙂
Po sufit 😊 Jeszcze obróbka, blaty i szuflady do niebieskich stolików, na stoleczki poddupnik z PP i ogień 😪😊
Cyprian Ło Panie ile tego masz. Widzę piecyk w tle. Robiłeś czy kupowaleś?
Cyprian gdzie to wszystko będzie stało?
Stal-Fun robiłem sam i będę nowy też robić sam 19 stolików z nierdzewki 960x460x600 6 stolików z nierdzewki 960x960x800 27 taboretow 6koszy na odpad 6 biurek operatorskich 😛 Wszystko w 5dni zrobione z malowaniem 😃
Stal-Fun Pytam bo znajomemu zacinalem material na taki piecyk na te rozprowadzenia
suszi8512 duża firma produkująca środki higieny, make UP itp itd
Stal-Fun w zeszłym roku jak było około - 10 to mieliśmy w najzymniejszym miejscu 36°C My mamy w lato lato w zimę lato.. Skurczybyk daje tak czadu że szok, cały rok na krótki rękaw, materiał ciepły, zajebiscie się spawa, polecam 🙂
Cyprian Ja akurat mam z kaloryfera ogrzewanie bo piec mam przez ścianę
Stal-Fun no ja niestety nie. Tak to nagrzewnice Volcano bym założył i byłoby cudownie
Ja nie mam w ogóle ogrzewania 🙂 Takie zimy jak teraz to pikuś 🙂 Kiedyś przy minus 16 się spawało. Gorzej latem jak przypierdzieli 37 stopni to jest dramat 🙂
Darko co kto lubi. Inaczej pracuje stal o temperaturze 20°C inaczej jak ma temperaturę - 15°C. Jestem ciepłolubny poza tym wolę wydać parę zł na opał jak leżeć tydzień chory bo wypizgany
Darko Też to przerabiałem w poprzednim zakładzie jak do 18 niekiedy dochodziło na minusie oczywiście nie tej zimy. Teraz to człowiek przyzwyczajony
Cyprian Podobno jak bylem maly to ucieklem z domu na snieg i mroz 🙂 Jak mialem 7 lat. To juz pamietam. Chrzestny wrzucil mnie w pokrzywy. Cały byłem w bomblach. Nie wiem jaki byl tego cel. Do tej pory mysle. Ale nie chorowalem wtedy chyba zze 3 lata. Mam nawet nagrode za wzorowe uczeszczanie. Ani jednej godzniny nie opuscilem 🙂 Moja siostra cioteczna wlasnie jest cieplolubna i zawsze w goracu siedziala i co chwila chora. Teraz to samo z dziecmi robi. Co chwile chore. Teraz w czasach pandemii nawet do rodzicow nie jezdza, nigdzie nie wychodza praktycznie 🙂
Darko Jak człowiek nie zachartowany to choruje
Darko ja nie byłem chory od 3lat 🙂 Więc nijak się trzyma tego Twoja teoria