A masz jakie艣 zdj臋cie z bliska co艣 pomalowane ta farba z efektem ?
Lutek Niestety nie , ale spr贸buje zrobi膰 jakie艣 zdj膮tko 馃檪 przyznam si臋 bez bicia.. Nie jestem zwolennikiem market贸wek ale to
LUXENS czarny mat antykorozyjna
Daje czadowy efekt, jest to mat mat a nie mat g艂adki "b艂yszcz膮cy"
Cyprian jak co艣 to wstaw jestem bardzo ciekaw efektu 馃槈
Cyprian jak klientowi szczotka upadnie to b臋dzie trzeba nowa porcelan臋 chyba 偶e te偶 ma spawany tron 馃榿
Cyprian ta szafka fajna efekt pod艣wietlenia super
Cyprian Mo偶na pomy艣le膰 nad jakim艣 rega艂em na papier 馃檪 Ludzie nakupowali sterty, nie maj膮 gdzie trzyma膰 馃檪
Wanny/p贸艂ki z ko艂nierzami, ca艂o艣膰 wykonana z blachy nierdzewnej 3mm + malowanie proszkowe 馃檪 Jeszcze by艂y dwie takie p贸艂ki na r臋czniki + PAPIER toaletowy lecz zagubi艂em w akcji 馃槂
A偶 mi艂o ogl膮da膰 馃槈
Cyprian dobry pomys艂, te偶 musz臋 taki sobie sprawi膰 馃榿
Osobi艣cie ?
JARAM SI臉 NIMI !!!
Schody w stylu industrial, oksyda na zimno + lakier proszek bezbarwny mat = KOZACKI EFEKT !!! Do tego d臋bowe stopnie 50mm grubo艣ci... Ale zaraz... Czy p艂yty pod trepy s膮 przyklejone do wangi ? hmmm ? 馃馃槇 Jak to m贸wi膮.... SZTOSIK robota !!!!!!!!!!! Co wy na to ?
Cyprian sztosik ale po paru g艂臋bszych mo偶e by膰 problem 偶eby wej艣膰 na g贸r臋
Cyprian Zajefajne. Oksyda na zimno fajna sprawa. Sam u偶ywam 馃憤
Cyprian Wow. Przed oxyd膮 robisz rysy lamelk膮? W mojej okolicy nie umiej膮 malowa膰 proszkowo bezbarwnym. Wsz臋dzie wychodz膮 偶贸艂te z pieca.
suszi8512 brzydko m贸wi膮c, nie ja z nich b臋d臋 spada膰 馃ぃ
Cyprian Dobre 馃榿馃榿馃榿
Stal-Fun te偶 mi si臋 podoba 馃檪
Ja jeszcze oksydy nie robi艂em nawet nie wiem jak to si臋 robi
suszi8512 Kupujesz oksyde na zimno i nakladasz na metal p臋dzelkiem lub szmatk膮 nas膮czon膮 oksyd膮. Czekasz par臋 minut i 艣cierasz to.
Stal-Fun i tyle ? No to proste
suszi8512 I p贸藕niej jakim艣 olejem albo lakierem zabezpieczasz i finito. Efekt zar膮bisty
Stal-Fun b臋d臋 probowal
suszi8512 馃憤馃憤馃憤