Boguslaw No proszę czyli rozmawiam tutaj że spawaczami z wieloletnim doświadczeniem 💪👍
STALVAR przez koronawirysa miałeś wiecej czasu ?? Zazdroszczę
Dzochar91 przez korone pracował pewnie zdalnie jako programista.
Dzochar91 No jestem rysownikiem i do dzisiaj pracuje hybrydowo (czyli zdalnie i stacjonarnie). też od tego czasu zacząłem przygodę że spawaniem i tak się zaczęło 😄 że teraz tego czasu brakuje
U mnie wczoraj takie szabloniki się pojawiły że zlomu ale czasu nadrabiają
STALVAR elegancko i odrazu robota idzie szybciej 👍😁
STALVAR coś innego, malo się juz tego robi bo każdy chce nowoczesne🙂
Hipcio dokładnie zwłaszcza że mam takich odcinków 2m - 30 sztuk 😁 czyli łącznie 60m
ZU-Met No też tak myślałem że to przeszłość a tutaj proszę klient z grubym portfelem i ma być na bogato 💵💵💵 roboty na parę miesięcy jest 😀💪
STALVAR to bajeczka. Czekam na takie zlecenie na kilka miesięcy pracy 😁
STALVAR To bajeczka. Czekam na takie zlecenie na jakiś stały czas albo takie duze zlecenie😁
ZU-Met nawet się nie będziesz spodziewał a się trafione jak.mi 😀
STALVAR firme mam dwa lata i raczej takiego zlecenia na wiecej niż miesiąc nie miałem ale ciągle do przodu
ZU-Met No i to się liczy że rozwój jest 😄 💪i praca ciągle nowa spływa 👍💪
STALVAR no na to narzekać nie mogę chociaż chciałbym kogos zatrudnić a tak jak nie masz nic pewnego i stałego to slabo.
Panowie pytanko mam montowaliście barierki wewnętrzne taka kombinacja??? bo ja zamierzam ale też nie chce się z tym wkopać 😀
STALVAR co to za twór, pierwszy raz widze coś takiego
ZU-Met Dzisiaj zakupiłem w castorama lubię nowe rozwiązania a projekcik nowy mam do zrealizowania i myślę jak zrobić mocowanie dyskretne 😀 wkręty do betonu są też z gwintem wewnętrznym o rozmiarze m6 ,m8 ,m10
STALVAR a dajesz maskownicę na slupki? te kołki to takie bez koszulki chyba, raczej bym nie zaryzykował z balustrada
STALVAR Rawplug to marka z mojego rejonu dawna fabryka śrub Łancut 😀 13 km ode mnie
ZU-Met w tym projekcie nie ma do czeko dac maskownicy bo wszystko chce zamontować przez profil i plaskowniczek 💪👍😀
STALVAR to ja bym nie kombinował tylko dal śrubę dwugwintowa m8 a na górę nakrętka kołpakowa. A jak nie to nierdzewne m8 i na chemię.