suszi8512 jakby żona zobaczyła że do garażu kupuje piłę za 7.5k.. 😉
Za mało robię by mi się kiedykolwiek miało to zwrócić, a i miejsca na takiego kolosa trochę mało na razie.
liteq podejdź do tego tak że tez do końca nie wiesz ile te nowe buty albo torebka kosztowała 🤣
brumiej no nie utniesz bo masz ogranicznik na 45' że dalej nie przesuniesz. Są wersje pił 45 i 60 stopni
liteq o tarczowej na pewno Ci chodzi o taką z podstawą wysoką czy te małe coś jak Evolution bo to całkiem co innego . Tu masz obrotowa tarcze a precyzja na bank lepsza niz w 13. Sam pracujesz to powoli bez pośpiechu tarcza staczy na długo.
@Grzegorzbr2 Jak pamiętam na Twoim kanale na YT był kiedyś film z małą przecinarką taśmową bodaj g5012, wyglądała jak bs115a i klony. jak to się sprawowało/sprawuje?
liteq no jest film na YT o tych piłach ale służy do cięcia materiałów do późniejszej obróbki na tokarce to minimalne ukosowanie nie będzie problemem.
liteq Od 13lat działa bezawaryjnie
Grzegorzbr2 wiecie że majfriendy sprzedają je bezpośrednio z fabryki zależnie od ilości ale już od 100usd za bs115... Z wysyłką wyszłaby jedna sztukę ( robią tak na zachętę) za jakieś 250usd.. zamawiając 50sztuk można już negocjować własne logo i karton, oraz wrzucą instrukcje wdg twojego wzoru.. i oczywiście wysyłka inna stawka bo kontener.
liteq Prawie z każdym produktem tak jest. Np prasy krawędziowej z serii WS. U nas można je kupić od Zenith, MTP, Otinus a to wszystko jeden i ten sam model. Tylko że u chińczyka 50 tys brutto z wysyłką a u nas za to samo chcą 100k zl😃
MC-TECH to może trzeba pomyśleć o jakimś grupowym zakupie 😉
Na moim kanale na YouTube jest kilka folmików z użytkowania przeze mnie maszyn, np.. lub lub wszystkie filmiki https://youtube.com/@grzegorzbrodalawarsztatdru5370
Grzegorzbr2 widziałem oba, tak samo jak większość filmów, od jakiegoś czasu obserwuje 😉