Stal-Fun fajny i prosty Ale ta deskę to bym przeheblowal lub papierem ściernym szlifnal ewentualnie dał sklejka 25mm
suszi8512 Jak bym to robił dla wymagającego klienta to bym tak zrobił ale mowi do mnie nie masz tam jakiś desek nie muszą być heblowane tylko mi dotnij a ja resztę sobie ogarnę więc klient nasz PAN. Malowane podkładem Sigma
Stal-Fun a czym malowana rama?
Stal-Fun
Stal-Fun więc klient nasz PAN.
Dokładnie też tak podchodzę jak klient mówi że chce w bramie mieć wypełnienie 4 profile na ściance dwójce a 6 na ściance 1.5
suszi8512 Dokładnie tak
Nowy projekt "Stół spawalniczy" już zaczęty 💪
Stal-Fun a co to za robienie konkurencji ? 😃
PiotrekZawodny Konkurencją to bym nazwał masową produkcję a tu pojedynczy projekt 😁
Stal-Fun no ale przecież masz już stol 🤔
suszi8512 To nie dla mnie dla znajomego. Spodobalo mu się spawanie i trochę po godzinach zaczyna coś tam dłubać 😁
Stal-Fun tak się właśnie zaczyna a potem jest "Panie najbliższy termin za dwa Miesiace"😆
suszi8512 No może tak być 😁
Projekt stół warsztatowo spawalniczy uwazam za zakończony. Będzie jeszcze recenzja w postaci krótkiego filmu ale to jutro.
Krotki opis i podsumowanie projektu Stół spawalniczy warsztatowy 😉
Jak ustawiałeś szczeliny? Masz przymiar czy każdy z osobna trasowałeś od miarki?
Fander Mam przymiar regulowany
Stal-Fun mógłbyś pokazać?
Fander Pewnie
Fander Takie coś jeszcze nakrętki kontrujace muszą być
Stal-Fun proste, a robi robotę. Szkoda, że nie miałem takiego jak swój robiłem. Przy prlfilu 40 niestety, ale uciekło kilkanaście mm na końcu.