Stal-Fun pozdrawia z Zakopanego
Stal-Fun jak tam dojechałeś jak wczoraj taka porażka była? Nie chciałeś czasem jechać przez rdzawke? Bo dużo było ochotników ale nikt nie dał rady wyjechać do góry No chyba że 4x4 😀
Stal-Fun Bawcie się dobrze. Ja planuję po sylwestrze jechac jak bedzie trochę luźniej 😁
STALVAR Porazka była to fakt. 7,5 godzin jechaliśmy. Myślałem że jajo zniosę
Stal-Fun tyle czasu to niektórzy do Chorwacji mają. 😁😁
ZU-Met Dzięki 😉
Dzochar91 żebyś wiedział 😄
Dzochar91 No co zrobisz jak korki na Zakopiance
Takie tam przed nowym projektem 👍
Stal-Fun o fajnie ze prowadzisz kanał na YouTube 😁 sam montujesz filmiki czy masz montażystę?
Stal-Fun nie ma to jak zrobić sobie samemu jakieś narzędzie, nie dość, że satysfakcja to i jakość dużo większa niż przy gotowcach 😎 czekam na efekt finalny 😉
Stal-Fun jak zwykle pełen profesjonalizm 👍👍👍
STALVAR Filmiki montuje sam. Tu akurat był nagrywany z komórki i poprzedni też.
Jaco Spoko napewno wrzucę zdjęcia a może i film 😉👍
Jaco No takie pomoce nawet do jednego zlecenia cieszą 😁 sam to przerabiam przy moim zleceniu teraz szabloniki wyspawane że złomu 😄
Stal-Fun czekamy 😄
STALVAR To nie będzie do jednego zlecenia tylko już na przyszłość. Niebawem będę schody robił więc napewno się przyda 😉👍
Stal-Fun No wiadomo jak jest powtarzalność to można wykorzystywać ponow ie ale obecne zlecenie moje ma być wyjątkowe i niepowtarzalne więc nie przywiązuje uwagi do jakości oraz wytrzymałości takich rzeczy 😄 Jakie w skrocie schody robisz ? 😄
STALVAR Teraz w większości kominowe na jednej wandze do wewnątrz. Latem miałem więcej zewnętrznych z kraty wema. Niedługo będę robił palone z blachy
Stal-Fun super 🙂 😀 raportuj wykonanie zdjęciami 😁
Stal-Fun zygzakowate wychodza z mody już ? 😂