ZU-Met Jak bym miał kupić Siegmunta to wolalbym kupić z GPPH i resztę przeznaczyć na tasmówke Bomara
Stal-Fun no dokładnie bo co z tego jak idealnie na stole jak dociera na kiełbasę,😂 jeszcze jak masz gorsza spawarke i brzydko pospawasz to i tak oszlifujesz 😂
Też jestem takiego zdania że lepiej kupić lepszą piłę tym bardziej że u mnie tylko tig więc najlepiej jakby było wszystko równo docięte 😜
Darioo Dokładnie
Spawał ktoś z Was tym drutem? Jakieś opinie? Trafiła się okazja to wziolem na próbę
Stal-Fun ja nie ... Po ile ta okazja
Dzochar91 80 zł 15 kg 1,0
Stal-Fun jak okazja to ciekawe czy dobrze nawinięty, bi kiedyś szef tez w okazji kupił to sie bardzi zaczepiał i blokowało. Ostatecznie poszedl do smieci ok 10kg z 15. Tylko nie Bester
ZU-Met Zobaczymy niebawem go przetestuje i przekonam się co to warte
Stal-Fun pozdrawia z Zakopanego
Stal-Fun jak tam dojechałeś jak wczoraj taka porażka była? Nie chciałeś czasem jechać przez rdzawke? Bo dużo było ochotników ale nikt nie dał rady wyjechać do góry No chyba że 4x4 😀
Stal-Fun Bawcie się dobrze. Ja planuję po sylwestrze jechac jak bedzie trochę luźniej 😁
STALVAR Porazka była to fakt. 7,5 godzin jechaliśmy. Myślałem że jajo zniosę
Stal-Fun tyle czasu to niektórzy do Chorwacji mają. 😁😁
ZU-Met Dzięki 😉
Dzochar91 żebyś wiedział 😄
Dzochar91 No co zrobisz jak korki na Zakopiance
Takie tam przed nowym projektem 👍
Stal-Fun o fajnie ze prowadzisz kanał na YouTube 😁 sam montujesz filmiki czy masz montażystę?
Stal-Fun nie ma to jak zrobić sobie samemu jakieś narzędzie, nie dość, że satysfakcja to i jakość dużo większa niż przy gotowcach 😎 czekam na efekt finalny 😉
Stal-Fun jak zwykle pełen profesjonalizm 👍👍👍