suszi8512 No ciekawe by było
KreciaNora Tak chciała klientka
Płaskowniki poszczepiane prowadnice wstępnie skręcone. Jutro spawanie 💪
Schodów ciąg dalszy; Blachy pod stopnie wyspawane powiercone.Niebawem koniec...
Stal-Fun niezła zabawa
suszi8512 No jest trochę trasowania i wiercenia
Wczoraj malowanie prowadnic dziś do klienta 😉Jutro montaż o ile pogoda dopisze 🤔
Stal-Fun może nie doczytałem ale one będą wewnątrz czy na zewnątrz?
KRUSZYNA Na zewnątrz
Takie dziś z montażu schodów...
Stal-Fun Ale aż się prosi o jakaś porecz
suszi8512 Poręcz bylo istniejąca od poprzednich schodów. Niestety nie zrobilem zdjęć bo się cholernie zaczęł padać deszcz. Ale jak będę w poblizu przejeżdżał to podjadę i zrobię
Robota czysta. Pomysł Twój czy klienta? Chodzi mi tutaj o zastosowany materiał na wangi?
KRUSZYNA Wangi to moj pomysł
Stal-Fun ok rozumiem
Stal-Fun schody spoko! 💪🏻 Ja ostatnio też robiłem zejście do altanki za domem, tyle że przyjąłem wersję bez spawania wszystko gięte i skręcane 😉
WelderMaster Super bardzo mi się podobają
WelderMaster fajne te schodki
Czwartkowy wyjazd do Mielca. Serdeczne podziękowania dla wlascicieli firmy GPPH czyli Krzysztofa Rzeźnika i Wiesława Piechoty za miłą atmosferę, oprowadzenie po firmie fajne prezenty i za pyszny obiadek. Dla Moniki Kobos podziekowania za kawke i podkładki pod kubek. Niedługo narzędzia zobaczcie podczas nowego projektu. A teraz czas na zimne piwko po tylu godzinach jazdy😉 Widzimy się niebawem na targach w Kielcach 👍 Dzięki wielkie 🙂👍👍
Stal-Fun Czekam z niecierpliwością na nowy projekt 🤔
Stal-Fun Ja się tam wybieram już z pół roku i wybrać się nie mogę, a pasuje mi kupić porządny stół bo na samorobce robię. Mają tam jakieś nowości? 😉
Stal-Fun ciekaw jestem jaki będzie kolejny projekt 😉
Ukasz 👍👍👍