Super! Bardzo fajny wzór tej barierki.
Klamp dziękuję 🙂 Klient może być pewny, że każda taka balustrada mimo, że robimy ich coraz więcej jest jedna jedyna w swoim rodzaju ponieważ na taki wzór nie ma szablonu 😜
Sama bym chciała taką barierkę u siebie! Wygląda naprawdę super🙂 Może kiedyś...☺
Ania dla chcącego nic trudnego! 🙂
Niby podobne, a jednak !
Cyprian Czy w tym domu są psy?
Cyprian Każdy wzór inny i niepowtarzalny
A tu nowoczesny styl z pochwytem drewnianym 🙂
Cyprian taka teraz moda nastała na tego typu balustrady Misz masz ciekawe jak długo się to utrzyma 😁 piękna balustrada 😉
KUBATMETAL tak
Bardzo podobają mi się tego typu balustrady, nawet sam miałem taką robić ale gdy klient usłyszał cenę powiedział ze jestem chory i żebym się w głowę puknął 😆 Niestety niektórzy ludzie myślą że będzie zrobione za pół darmo
KreciaNora masz rację . Bo niby wygląda na prostą balustrade ale nie zdają sobie sprawy ile przy niej jest pracy tak naprawdę
KreciaNora Tak chciała klientka
Ogólnie sami wiecie ile czasu zajmie zrobienie 3mb balustrady z nawet 7 wypełnieniami poziomymi z 20x20. 2h z pocieciem materiału? Na taką trzeba przeznaczyć minimum 6h...
Dzwonił do mnie klient... Mówi "Panie mam elementy aluminiowe do pospawania ale to na samochodzie musimy robić".... Przyjeżdża bus i się zastanawiam co w nim będzie aluminiowego... Aaaaa tu niespodzianka, fura do spawania w busie 😂🤣😂🤣
Taki wózek firmowy popełniłem 😁🙃
Na zamówienie Żony 😉
Cyprian Wow, to co robisz jest naprawdę super 🙂
Cyprian Świetne !
Ania pięknie dziękuję 🙂 Oczywiście jest opcja zamówienia czegoś takiego u mnie 🙃