Panowie nie sadzicie ze takie tematy powinny zostać poruszane w osobnym blogu np Codzienne luźne rozmowy
Stal-Fun tak przepraszamy szefie
Stal-Fun To pochwal się co tam tworzysz... Albo co wymyśliłeś z tego trójnoga 😃 Bo ja już mam fajrant. Do 3 stycznia 🙂
Boguslaw dlatego po zdaniu prawa jazdy dopiero zaczynasz się uczyć jeździć, ja bardzo nauczylem się kontrolować ciężarówkę na kampanii buraczanej, mogę śmiało strwierdzic, że to jest prawdziwa szkoła nauki jazdy 😃
Darko Tworzę coś na ścianę
Stal-Fun Dzieki tobie również wszystkiego najlepszego jak i całego forum.😁
Byłeś grzeczny w tym roku? bo Stal-Funowy Mikołaj wlaśnie wyruszył 🌲❄️⛄
Stal-Fun Święty Mikołaju czy to prawda że masz adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek?😁😋
Miodek Oj mam tylko nie wiem czy wszystkie odwiedzę 😁😁😁
Stal-Fun jeśli mas namiary na.mikolaja daj mu mój nr to jau pomogę i jakoś dostatcYny te prezenty 😁😁😁😁
Miodek 😁👍👍
Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia całej ekipie GPPH ⛄🌲🍾🙂Dziś taką kartkę z życzeniami listonosz dostarczył 👍🙂
Czas zrobić coś dla siebie 💪💪💪
Stal-Fun witraż okno życia?? 😀
Stal-Fun Jak zawsze wygląda super.💪😁😎
plaster miodu chyba.
Alaxa9900 jeśli o kształt chodzi to masz rację ja pytałem o docelowe przeznaczenie
Boguslaw Robert chyba sam jeszcze nie wie co z tego zrobić 🤣 tej lampy też chyba jeszcze nie pokazywał .
ZU-Met Lampa po nowym roku. To będzie coś na ścianę z fajną sentencją i wypełnieniem
Stal-Fun Ładnie dopracowane🙂
Miodek Dzięki kolego 👍