Gasparg żaden symulator nie zastąpi płyty poślizgowej tzw troleji czy też jazdy na ręcznym po pustym parkingu po śniegu. Tyle mam w tej kwestii choć nie mam prawa jazdy na kat c u zięcia jeździłem Manem wywrotka po budowie i to była nauka błoto śnieg jazda przodem tyłem bez instruktora opanowałem bestie
Boguslaw dlatego po zdaniu prawa jazdy dopiero zaczynasz się uczyć jeździć, ja bardzo nauczylem się kontrolować ciężarówkę na kampanii buraczanej, mogę śmiało strwierdzic, że to jest prawdziwa szkoła nauki jazdy 😃
Taka bestyja
Panowie nie sadzicie ze takie tematy powinny zostać poruszane w osobnym blogu np Codzienne luźne rozmowy
Stal-Fun tak przepraszamy szefie
Stal-Fun To pochwal się co tam tworzysz... Albo co wymyśliłeś z tego trójnoga 😃 Bo ja już mam fajrant. Do 3 stycznia 🙂
Darko Tworzę coś na ścianę
Stal-Fun Dzieki tobie również wszystkiego najlepszego jak i całego forum.😁
Byłeś grzeczny w tym roku? bo Stal-Funowy Mikołaj wlaśnie wyruszył 🌲❄️⛄
Stal-Fun Święty Mikołaju czy to prawda że masz adresy wszystkich niegrzecznych dziewczynek?😁😋
Miodek Oj mam tylko nie wiem czy wszystkie odwiedzę 😁😁😁
Stal-Fun jeśli mas namiary na.mikolaja daj mu mój nr to jau pomogę i jakoś dostatcYny te prezenty 😁😁😁😁
Miodek 😁👍👍
Bardzo serdecznie dziękuję za życzenia całej ekipie GPPH ⛄🌲🍾🙂Dziś taką kartkę z życzeniami listonosz dostarczył 👍🙂
Czas zrobić coś dla siebie 💪💪💪
Stal-Fun witraż okno życia?? 😀
Stal-Fun Jak zawsze wygląda super.💪😁😎
plaster miodu chyba.
Alaxa9900 jeśli o kształt chodzi to masz rację ja pytałem o docelowe przeznaczenie
Boguslaw Robert chyba sam jeszcze nie wie co z tego zrobić 🤣 tej lampy też chyba jeszcze nie pokazywał .
ZU-Met Lampa po nowym roku. To będzie coś na ścianę z fajną sentencją i wypełnieniem