ZU-Met 8 lat temu pracowałem w Niemczech na takich Sigmunda. Od 5 lat czyli od początku działalności prscuje na podobnym 300x150cm tylko 4 razy tańszym 🙂 Przekątną, już nie pamiętam kiedy mierzylem 🙂
Darko No i to jest właśnie najlepsze . Robisz bramę albo jakis stolik a przekątna w 1mm 🙂
Skręcana barierka na schody gotowa 👍👍👍Dzięki takiej długości stołu GPPH nie muszę zakładać przedłużeń 1000 mm. 🙂
Stal-Fun Cos tu narobił jak @Boguslaw zobaczy że takie pordzewiałe to Ci da 😂 a robota perfekto też tak skręcam dwoma profilami 40x20🙂
Stal-Fun Ja się pytam gdzie śnieg tam 😁
Stal-Fun Ladnie ✌️✌️ pasuje większy warsztat
Zamykaj drzwi bo tyłek zmarznie i z klupy będzie leciało 😉
sthonka Musiałem skręcić i zobaczyć jak wyszło. Garażu nie duży to sam wiesz jak to jest
ZU-Met Nie są aż tak mocno pordzewiale lekko rdza weszła na profil. 😁
ZU-Met u Sthonki bardziej zardzewiane😀
Stal-Fun Mi się zdarzało z gorszych robić 😃
Stal-Fun super to skręcanie wyszlo
ZU-Met Jak mocno pordzewiale to czyszczę szczotką na szlifierce
Boguslaw i tak do piaskowania idzie
Boguslaw I co tylko tyle? Ceny takie że już 40 cm to pełnowartościowy produkt to jak chwilę leży to może zardzewiec🙂
Boguslaw Dzięki 🙂
ZU-Met U mnie na skladzie niestety teraz się takie zdarzają lekko zardzewiałe. Zależy skąd dostawę mają.
Stal-Fun Teraz skąd biorę trzymają na hali ale wcześniej na zewnątrz to też takie się zdarzały
Dzochar91 Stopniał już 😁😁😁
Dzochar91 Nie mogę dodać filmu ale bym Ci pokazał wczoraj jak w jedną stronę jechałem było czarno i plus dwa a spowrotem za 30 min - 1, biało i lód
Stal-Fun To u mnie za wczoraj spadło kilka cm tak że z przyczepą pojechał ale nie dojechałem do celu i trzeba było się wrócić.