suszi8512 dokładnie tylko do wszystkiego trzeba przystawki. Bardzo duży plus że jest wolnoobrotowa to nie odpuszcza materiału jak za mocno przycisniesz🙂
A co powiecie o przystawkach do wierteł i ostrzenie metodą washburne'a?
Stal-Fun Ja to chyba zostanę przy tradycyjnej metodzie osaczenia. Tyle co ja potrzebuję pod ocynk nitonakrętki lub jakoś gwint to sobie człowiek naostrzyć 😎😂
Szybki przyrząd do zawiasów 🙂
Stal-Fun wspawujesz te profile pod kątem?
Stal-Fun Zawiasy z kulką ?
ZU-Met Tak już pierwsze mam wycięte
Dzochar91 Oczywiście innych nie używam
Stal-Fun Mo ja też staram się takie używać zawsze, raz nawet do ocynku takie dałem 🤣
Do administracji. Proszę usunąć moje wszystkie posty i filmy oraz moje konto. Nie ma możliwości zrobić tego samemu
Stal-Fun Dlaczego chcesz usunąć konto na GPPH?
Stal-Fun ziomek co to się porobiło?
Miodek Bo poprostu chce i nie pytajcie dlaczego
Stal-Fun okej,szkoda zawsze mogliśmy liczyć na twoje rady. Ale szanuje decyzje i nie drąże tematu. Pozdro dla ciebie 😎💪
Miodek Nie jestem najmondrzejszy na forum jest wielu bardziej doświadczonych odemnie 😔
Stal-Fun Sluchaj. Ja zawsze ceniłem sobie twoje rady nie raz już mi wiele rzeczy wytlumaczyles. Podejrzewam że nie tylko mi. Poprpstu napisałem swoją opinie i spostrzeżenia. a to że jest tutaj wielu specjalistów to wiadomo od tego jest to forum. Ale Ciebie będzie brakować...
Miodek Dzięki ale życie mi się wali i nie widzę sensu już tu być. Cieszę się że mogłem pomóc w jakimś stopniu
Stal-Fun Trzymaj się i powodzenia dla Ciebie.💪💪💪
Stal-Fun trzymaj się ,będzie dobrze z czasem 😉
Miodek Dzięki 😞😞😞
Może nie warto tak od razu kasować konto, problemy z czasem się rozwiążą i będziesz mógł wrócić🙂 do tego tyle cennych porad może się przydać dla początkujących i osób przybywających do GPPH.