Stal-Fun ale ta ostrzałka wszystko na ostrzysz noże dłuta nożyczki siekierki itp więc za multi zastosowanie też tragedia nie ma
suszi8512 dokładnie tylko do wszystkiego trzeba przystawki. Bardzo duży plus że jest wolnoobrotowa to nie odpuszcza materiału jak za mocno przycisniesz🙂
A co powiecie o przystawkach do wierteł i ostrzenie metodą washburne'a?
Stal-Fun Ja to chyba zostanę przy tradycyjnej metodzie osaczenia. Tyle co ja potrzebuję pod ocynk nitonakrętki lub jakoś gwint to sobie człowiek naostrzyć 😎😂
Szybki przyrząd do zawiasów 🙂
Stal-Fun wspawujesz te profile pod kątem?
Stal-Fun Zawiasy z kulką ?
ZU-Met Tak już pierwsze mam wycięte
Dzochar91 Oczywiście innych nie używam
Stal-Fun Mo ja też staram się takie używać zawsze, raz nawet do ocynku takie dałem 🤣
Do administracji. Proszę usunąć moje wszystkie posty i filmy oraz moje konto. Nie ma możliwości zrobić tego samemu
Stal-Fun Dlaczego chcesz usunąć konto na GPPH?
Stal-Fun ziomek co to się porobiło?
Miodek Bo poprostu chce i nie pytajcie dlaczego
Stal-Fun okej,szkoda zawsze mogliśmy liczyć na twoje rady. Ale szanuje decyzje i nie drąże tematu. Pozdro dla ciebie 😎💪
Miodek Nie jestem najmondrzejszy na forum jest wielu bardziej doświadczonych odemnie 😔
Stal-Fun Sluchaj. Ja zawsze ceniłem sobie twoje rady nie raz już mi wiele rzeczy wytlumaczyles. Podejrzewam że nie tylko mi. Poprpstu napisałem swoją opinie i spostrzeżenia. a to że jest tutaj wielu specjalistów to wiadomo od tego jest to forum. Ale Ciebie będzie brakować...
Miodek Dzięki ale życie mi się wali i nie widzę sensu już tu być. Cieszę się że mogłem pomóc w jakimś stopniu
Stal-Fun Trzymaj się i powodzenia dla Ciebie.💪💪💪
Stal-Fun trzymaj się ,będzie dobrze z czasem 😉
Miodek Dzięki 😞😞😞
Może nie warto tak od razu kasować konto, problemy z czasem się rozwiążą i będziesz mógł wrócić🙂 do tego tyle cennych porad może się przydać dla początkujących i osób przybywających do GPPH.