ZU-Met 👍
ZU-Met Jakiej firmy 🤔
Dzochar91 nic szczególnego mam prome E-1720F/400 ale daje rade wiertłem do 32mm idzie całkiem sympatycznie 🙂
Boguslaw Nie mam zamiaru nic zmieniać zostaje tak jak było 😊
@Stal-Fun pokazywałeś kiedyś ostrzalke do wierteł, też dojrzałem do decyzji że muszę coś kupić, te małe wiertła to zle ostrzy z powodu luzu tego mocowania czy jaki jest powód?
ZU-Met nie wiem jaki jest tego powod nie zagłębiałam się w to
U kumpla kiedyś widziałem ta z Lidla za 150zl to miała taki luz na tych plastikach że też nic z tego nie wychodziło. Masz jakieś zdjęcie jak wygląda naostrzone wiertło?
ZU-Met Podrzucę wieczorem
Stal-Fun fajne są te z fanara albo tormek z przystawka do wierteł ale to kwoty 2 do 3tys .
ZU-Met Za dwa tysiące to masz z optimum bardzo fajną ostrzalke. Wiem bo w poprzedniej firmie taką mieliśmy
@Stal-Fun ta z tymi tulejkami?
ZU-Met Tak tu masz na zdjęciu. Trochę zdrożała
Stal-Fun jak wszystko ostatnio. Tyle to bym wolał nie wydawać na ostrzalke bo aż tyle nie wierce przeważnie pod ocynk czyli nic precyzyjnego. Mi jeszcze o taką chodzilo .
ZU-Met Widzialem ja na filmie
ZU-Met Oo to ciekawe zawsze ostrzyłem bez żadnego urządzenia i mi to wychodziło.ale.ta maszynka jest ciekawa.
Stal-Fun chyba jedna z dokładniejszych
I jak znalazł kto ta maszynkę? Gdzie można ją kupić? Ja ostrzę ręcznie wstyd się przyznać słabo mi to wychodzi 😔
Tango ta z tą duża tarcza to ostrzałka tormek i przystawka do ostrzenia wierteł.
ZU-Met No ale tania też nie jest
ZU-Met Tu są screeny cen
Stal-Fun to tyle nie dam wolę kupić paczkę nowych wierteł
Stal-Fun ale ta ostrzałka wszystko na ostrzysz noże dłuta nożyczki siekierki itp więc za multi zastosowanie też tragedia nie ma
Stal-Fun Ja to chyba zostanę przy tradycyjnej metodzie osaczenia. Tyle co ja potrzebuję pod ocynk nitonakrętki lub jakoś gwint to sobie człowiek naostrzyć 😎😂