Obsadzanie zamka na na tzw. "0" Dzięki wiertarce magnetycznej to czysta przyjemność 🙂💪
Stal-Fun no wiertarka magnetyczna to fajna sprawa, kiedyś też będę musiał kupić. Przydaje się do wiercenia pod zawiasy do bram żeby tych słupów nie targac na stołowa np.
Stal-Fun ale fajnie masz teraz podoba mi się 💪👍🥇
Stal-Fun wzór 👍wszystko idealnie powiercone 💪
Boguslaw No mi też 😊👌
Zameczek gotowy i składamy skrzydło drzwi 🙂💪
Stal-Fun perfect robota U mnie przez delegacje lekki zastój
Stal-Fun sztosik, powiem Ci ze jak firmowo🙂 ile prób robiłeś zanim dobrze wyszło?
suszi8512 Dzięki 👌
ZU-Met Na wiertarce magnetycznej ani jednej próby. Na stołowej to zawsze byl problem bo wrzeciono ma bicie i albo za malo albo za duużo wybralo
Stal-Fun bravo Ty jak nic Fabryka Drzwi, proszę zmienić nick na forum.
Stal-Fun ja też wiercę 16 albo 18 na końcach ale nie wpuszczam tak jak ty tylko daje na wierzchu .
Boguslaw Nie mam zamiaru nic zmieniać zostaje tak jak było 😊
ZU-Met Też dawałem na wierzchu ale zmieniłem koncepcje. Wcześniej też 16 po końcach i później katówką wycinanie
Stal-Fun fajnie to wygląda, kiedyś może spróbuje. Mam nowo wiertarkę stołowa to może wyjdzie.
ZU-Met 👍
ZU-Met Jakiej firmy 🤔
Dzochar91 nic szczególnego mam prome E-1720F/400 ale daje rade wiertłem do 32mm idzie całkiem sympatycznie 🙂
@Stal-Fun pokazywałeś kiedyś ostrzalke do wierteł, też dojrzałem do decyzji że muszę coś kupić, te małe wiertła to zle ostrzy z powodu luzu tego mocowania czy jaki jest powód?
ZU-Met nie wiem jaki jest tego powod nie zagłębiałam się w to