Boguslaw Próbuje dostać dofinansowanie i może wtedy kupię ten stół ale to kwestia czasu i odrobina szczęścia. Ale jestem dobrej myśli że choć raz mi się z tym uda. Oczywiście poza córeczka ☺️
AkamanoxD zakup stołu to świetna inwestycja nie ważne w jakiej formie czy z dofinansowania czy na raty zakup wart każdej złotówki bo to narzędzie naprawdę świetnie ułatwia pracę
Boguslaw Ja nie zdążyłem bo też miałem zgłosić
Stal-Fun drążyłem aż kupiłem a w międzyczasie jakościowo się poprawiły i podzielili na trzy grupy.
Boguslaw To prawda ale nie każdego stac na najwyższą półkę
suszi8512 Popieram 100 %
Stal-Fun pracuj mądrze a nie ciężko. Taki zakup to inwestycja na lata.
Boguslaw Oczywiście że tak 💪💪💪
Brak miejsca na stole żeby założyć ściski 🤔Żaden problem ścisk montowany do boku z możliwością rozbudowy 1 lub 2 ramienia 👍
Stal-Fun Dobra robota! Bardzo kreatywnie! Grunt że działa 💪
Stal-Fun panie po wiela takie cudenka Jak za darmo to biere w końcu to uczciwa cena 😁😁😁
Komuś tu obiecałem zdjęcia podajnika rolkowego
Stal-Fun Bardzo przydatne. A jak ułatwię cięcie. Dzięki za foto ^^
AkamanoxD Czy kreatywnie to nie wiem grunt że spelnia swoją funkcję ale dzięki za miłe słowa 🙂👍
Stal-Fun Fajnie jest poobserwować patenty osób mniej i bardziej doświadczonych ^^
AkamanoxD Jasne że tak 👍
suszi8512 Ale co masz na myśli 😉
Stal-Fun no te podwójne ściski z bocznym montowaniem?
suszi8512 Te sciski to rok temu robilem niedługo po tym jak stół wjechał na warsztat. Teraz nawał pracy i niestety nie ma czasu na robienie czegoś takiego. Ale nie powiem przydały się 👍
Stal-Fun A może przypomnisz jakich materiałów do ich budowy użyłeś? Sam muszę sobie zrobić
Tango Jasne ze pamiętam. Rurka fi 21,2 ,fi 27 ,plaskownik 50/6 mm śruba trapezowa 20