Boguslaw Ale nie mów że nie było warto 😉
Stal-Fun drążyłem aż kupiłem a w międzyczasie jakościowo się poprawiły i podzielili na trzy grupy.
Boguslaw Próbuje dostać dofinansowanie i może wtedy kupię ten stół ale to kwestia czasu i odrobina szczęścia. Ale jestem dobrej myśli że choć raz mi się z tym uda. Oczywiście poza córeczka ☺️
AkamanoxD zakup stołu to świetna inwestycja nie ważne w jakiej formie czy z dofinansowania czy na raty zakup wart każdej złotówki bo to narzędzie naprawdę świetnie ułatwia pracę
Boguslaw Ja nie zdążyłem bo też miałem zgłosić
Boguslaw To prawda ale nie każdego stac na najwyższą półkę
suszi8512 Popieram 100 %
Stal-Fun pracuj mądrze a nie ciężko. Taki zakup to inwestycja na lata.
Boguslaw Oczywiście że tak 💪💪💪
Brak miejsca na stole żeby założyć ściski 🤔Żaden problem ścisk montowany do boku z możliwością rozbudowy 1 lub 2 ramienia 👍
Stal-Fun Dobra robota! Bardzo kreatywnie! Grunt że działa 💪
Stal-Fun panie po wiela takie cudenka Jak za darmo to biere w końcu to uczciwa cena 😁😁😁
Komuś tu obiecałem zdjęcia podajnika rolkowego
Stal-Fun Bardzo przydatne. A jak ułatwię cięcie. Dzięki za foto ^^
AkamanoxD Czy kreatywnie to nie wiem grunt że spelnia swoją funkcję ale dzięki za miłe słowa 🙂👍
Stal-Fun Fajnie jest poobserwować patenty osób mniej i bardziej doświadczonych ^^
AkamanoxD Jasne że tak 👍
suszi8512 Ale co masz na myśli 😉
Stal-Fun no te podwójne ściski z bocznym montowaniem?
suszi8512 Te sciski to rok temu robilem niedługo po tym jak stół wjechał na warsztat. Teraz nawał pracy i niestety nie ma czasu na robienie czegoś takiego. Ale nie powiem przydały się 👍
Stal-Fun A może przypomnisz jakich materiałów do ich budowy użyłeś? Sam muszę sobie zrobić