suszi8512 ja sie nie uważam winnym tej sytuacji 😂
ZU-Met nic nie mówię jem popcorn popijam browar tylko obserwuje
suszi8512 aż mnie przyciągneli spowrotem, chociaż sajgon na robocie i czasu brak dla forum
ZU-Met przy spawaniu Tigiem nie ma syfu 😀
Boguslaw tylko jak tig by się sprawdził w blacharce samochodowej? Fakt blacha cienka to przez niższa temperaturę tak by nie falowała.ale jakoś ciężko widzę.
Boguslaw spawaniu tak ale obróbka wygląda podobnie chociaż po polerowaniu to jesteś brudny jak po wizycie w kopalni😂
liteq niestety tig wprowadza większą temp w materiał a co za tym idzie cienka blacha faluje jak falbanka ale to zgrzewanie pkt już ma fajne zastosowanie
suszi8512 bez dodawania spoiwa to chyba ciezko a ta blacha nie zawsze ideanie dopasowana 😂 chyba ze Ci chodzi o zgrzewarke to tak idealne rozwiązanie do blacharki
ZU-Met no właśnie nie ciężko,jak dobrze sobie ustawisz strzał impulsu i faktycznie elementy są dobrze spasowane to bez spoiwa idzie malinowo
suszi8512 no właśnie dobrze spasowane a w blacharce wiesz jak jest wycinasz dziurę z kartonu szablo i na oko 😂
ZU-Met no tak przyjdzie kit będzie git
liteq dokładnie 😁
Coś się tam dłubie. Tym razem na tapecie 2 stoły. Ramki już gotowe czas na resztę 😁😁
A w kolejce czeka w końcu pomalowana ławeczka 😁
Hipcio Ładnie Ci to wychodzi😊 Gratki 👏
Hipcio ławeczkę poskładaj bo chcę zobaczyć 😀 jaki kolor wybrałeś?
Boguslaw wygląda na 9005 drobna😁
Sobota więc kończymy stół 😁
No i kolejny 😁
Hipcio nogi wypalane?
Polo tak blacha 10mm